«Ζωή φέρε πίσω το κλειδί» φωνάζουν οι υπάλληλοι της Βουλής στην Κωνσταντοπούλου που «καπάρωσε» το καλύτερο γραφείο του Κοινοβουλίου! (Έγγραφο)

«Ζωή φέρε πίσω το κλειδί» φωνάζουν οι υπάλληλοι της Βουλής στην Κωνσταντοπούλου που «καπάρωσε» το καλύτερο γραφείο του Κοινοβουλίου! (Έγγραφο)

Η διευθύντρια της βιβλιοθήκης της Βουλής με επιστολή ζήτησε από την Κωνσταντοπούλου να επιστρέψει το κλειδί του γραφείου

Σάλο έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρά το γεγονός ότι δεν εκλέχθηκε βουλευτής με τη Λαϊκή Ενότητα επιθυμεί να διατηρήσει το δικό της γραφείο στο κεντρικό κτίριο του κοινοβουλίου, το οποίο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και έχει θέα στον Εθνικό Κήπο.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες ήθελαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου να έχει αλλάξει  κλειδαριά και στη συνέχεια να το έχει κλειδώσει.
Ακόμα, η διευθύντρια της βιβλιοθήκης της Βουλής, Ελένη Δρούλια, με επιστολή της ζήτησε από την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, να επιστρέψει το κλειδί του γραφείου 207 το οποίο παραμένει μέχρι και τώρα κλειδωμένο.

Η Ελένη Δρούλια αναφέρει: «Παρακαλώ να μας επιστραφεί το κλειδί» ενώ την συγκεκριμένη επιστολή έχει επίσης κοινοποιήσει στους αντιπροέδρους, στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, στον Φρούραρχο και στους υπηρεσιακούς παράγοντες της Βουλής.

Ακόμα, στην επιστολή αναφέρεται ότι «ουδέποτε από την Μεταπολίτευση ως σήμερα, η Βιβλιοθήκη κινδύνευσε να χάσει το γραφείο 207 το οποίο αποκαλεί «ορόσημο του χώρου και της αποστολής της».

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

Διαψεύδει η Κωνσταντοπούλου

Την ίδια στιγμή η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αναρτήσεις της λογαριασμό στο Twitter, διαψεύδει τις συγκεκριμένες πληροφορίες για το γραφείο στο κτίριο της Βουλής.

 

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...