Ημερίδα για το νέο ΕΣΠΑ από το ΕΒΕΑ

bb

Ημερίδα για το νέο ΕΣΠΑ από το ΕΒΕΑ

Κατηγορία

phpanos
Τετάρτη 09/03/2016 – 16:37

ΕΒΕΑ

Σημαντικές δυνατότητες χρηματοδότησης για την ελληνική αγορά ανοίγει το ΕΣΠΑ 2014 – 2020 σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις, επίδοξους νέους επιχειρηματίες, ανέργους και πτυχιούχους.  Παρά την εμπειρία του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου στην χρήση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, χιλιάδες ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν την πλήρη εικόνα της διαδικασίας, παραμένουν επιφυλακτικοί. Για την καλύτερη πληροφόρηση των ενδιαφερομένων, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΕΣΠΑ 2014 – 2020: Νέα Προγράμματα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας», σε συνεργασία με τα αντίστοιχα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct του Δήμου Αθηναίων και του ΕΛΙΑΜΕΠ και με την υποστήριξη του E.B.E.A. και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 και ώρα 9:30, στην Αίθουσα «Ερμής» του Μεγάρου του Ε.Β.Ε.Α., Ακαδημίας 7,  στην Αθήνα.

Στην ανωτέρω εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι τέσσερεις νέες προκηρύξεις του Ε.Σ.Π.Α.:

  1. «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης».
  2. «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα».
  3. «Αναβάθμιση πολύ Μικρών & Μικρών Υφιστάμενων Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη των Ικανοτήτων τους στις Νέες Αγορές».
  4. «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον Εκσυγχρονισμό τους και την Ποιοτική Αναβάθμιση των Παρεχομένων Υπηρεσιών».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενου για τα επιμέρους τεχνικά θέματα των Προκηρύξεων, προκειμένου να διευκρινιστούν τα σχετικά ερωτήματα τους και να καταστεί απρόσκοπτη η ανταπόκρισή τους στην αντίστοιχη υποβολή προτάσεων. Όπως αναφέρει το Επιμελητήριο, η είσοδος θα είναι ελεύθερη.     

Για περισσότερες πληροφορίες,  υπεύθυνο είναι το Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct του Ε.Β.Ε.Α..

Στοιχεία Επικοινωνίας:       

  • τηλ.: 210 36.15.059, 210 33.82.481, 210 33.82.217,
  • fax: 210 33.82.315,
  • e-mail: [email protected] 

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...