Η ΑΕΚ για το 3-1, ο Άρης για το «break»

Σάββατο 28/05/2016 – 14:19ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ                                                    H ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Άρη στις 19:00 (ΟΤΕ Sport 4) για την τέταρτη πράξη των μικρών τελικών της Basket League, με στόχο τη νίκη που θα κάνει το 3-1 στη σειρά και θα της δώσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά τους οι θεσσαλονικείς, θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να κάνουν το «break» και το 2-2, ώστε να επιδιώξουν την πλήρη ανατροπή στη σειρά σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στο «Nick Galis Hal» τη προσεχή Τετάρτη.
Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιούρε Ζντοβτς, που ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Δημήτρη Κατσίβελη, όχι όμως και στου Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο οποίος χειρουργήθηκε και αναμένεται να μείνει εκτός παρκέ για τέσσερις με έξι εβδομάδες.
Στην αντίπερα όχθη, ο Δημήτρης Πρίφτης συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Τζαμέλ Χάγκινς, ο οποίος πάντως δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί, καθώς έχει χάσει όλα τα παιχνίδια των ημιτελικών των πλέι οφ και των μικρών τελικών.
Διαιτητές θα είναι οι κ.κ Πηλοΐδης, Καρακατσούνης και Παπαπέτρου.
Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...