Η ΑΕΚ πέρασε λυτρωτικά απο τη Βέροια

Η ΑΕΚ πέρασε λυτρωτικά  απο τη Βέροια

Με τον Μπαρμπόσα να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90′, η ΑΕΚ πέρασε από τη Βέροια, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 2-1, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποτέλεσε τη “χρυσή” αλλαγή του Δέλλα, ο οποίος τον έριξε στο παιχνίδι στο 80′ και δέκα λεπτά μετά τον δικαιώσε με μία αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ. Η Ένωση επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας

Η ΑΕΚ γραφει το newsit.gr μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ώστε να αποβάλει το άγχος από πάνω της. Ο Μάνταλος δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, οι οποίες δεν ήταν τόσο επικίνδυνες για την εστία της Βέροιας. Οι παίκτες του Δέλλα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η υπεροχή τους ήταν φλύαρη, καθώς δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις το τέρμα του Καντιμοίρη.
Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 32′. Έπειτα από λάθος του Μπουονανότε στο κέντρο, ο Ναζλίδης έκλεψε την μπάλα, την άνοιξε δεξιά στον Νέτο κι εκείνος -αφού απέφυγε τον Τζανετόπουλο- σούταρε στην αριστερή γωνία του Μπαρόχα! Οι γηπεδούχοι πήγαν με το υπέρ τους 1-0 στα αποδυτήρια.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ. Ο Μπουονανότε έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1), με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Καντιμοίρη, δίνοντας το σύνθημα για την ολική ανατροπή. Η ΑΕΚ προσπάθησε να κάνει γρήγορα το 2-1, ωστόσο το πολυπόθητο γκολ δεν ερχόταν. Ο Βάργκας έχασε τρομερό τετ α τετ στο 70′, με τη λύτρωση να έρχεται τελικά στο 90′ για την Ένωση. Η χρυσή αλλαγή του Δέλλα, Μπαρμπόσα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας με απευθείας εκτέλεση φάουλ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία, όπως και στο παιχνίδι με τα Γιάννενα, έκανε την ολική ανατροπή.

Βέροια (Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Πουγγούρας, Γιαννούλης,Σιόντης, Βεργώνης, Νέτο (87’ Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Μερεμπασβίλι (79’ Μαγιέφσκι), ΑΜπντούν (70’ Κόλα)

ΑΕΚ (Δέλλας): Μπαρόχα, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος(80’ Μπαρμπόσα), Γκάλο, Σιμόες (63’ Πλατέλλας), Γιόχανσον, Μπουονανότε(75’ Κρισάντους), Βάργκας, Μάνταλος. Αραβίδης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...