Η Γεωργία Μίχου με την “Ανανέωση και Δημιουργία”

 Η Γεωργία Μίχου (του Δημητρίου και της Ζωής Μπαλομένου) γεννήθηκε το 1978 στην Πάτρα και από τότε μένει μόνιμα στη Ναύπακτο, όταν της με ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό τής το επιτρέπουν.

Είναι απόφοιτη του ΙΕΚ Ναυπάκτου στον τομέα “Διοικητικό και Οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεων”, ενώ φοιτά στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Στο παρελθόν είχε ενεργή δράση σε σύλλογο που ασχολείται με ΑΜΕΑ.

“Η αγάπη μου για τη Ναύπακτο και η ανησυχία μου για το μέλλον της πόληςμου με οδήγησε να ασχοληθώ με τα κοινά και να αποφασίσω να εκτεθώ ως υποψήφια σύμβουλος για τη Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου με το συνδυασμό “Ανανέωση και Δημιουργία” του Γιώργου Γούλα.

Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά εάν είμαστε ενωμένοι, με φρέσκες ιδέες και να δώσουμε στη Ναύπακτο τη θέση που της αξίζει, χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες αλλά απλά με αγάπη για την πόλη μας που καθημερινά χάνει την αίγλη της.

Ο συνδυασμός και ο Γιώργος Γούλας μου έδωσαν τη σιγουριά που χρειαζόμουν για να ανοίξω τα φτερά μου σε ένα δύσκολο εγχείρημα”.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...