Η Καλλονή διέλυσε με πεντάρα τον Παναιτωλικό

Η Καλλονή διέλυσε με πεντάρα τον Παναιτωλικό

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη έτσι ώστε να “καθαρίσει” τον Παναιτωλικό και να πάρει το τρίποντο. Μόλις στο 34ο λεπτό το σκορ ήταν στο 4-0, οπότε οποιαδήποτε κρητική για τη συνέχεια είναι περιττή. Οι γηπεδούχοι κράτησαν έξυπνα τη μπάλα και μάλιστα πέτυχαν ένα ακόμα τέρμα στο δεύτερο μέρος, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην αναμέτρηση.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός ήταν τραγικός αμυντικά, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Ουάρντο δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά έμεινε στον πάγκο μέχρι το 65ο λεπτό. Από την ώρα που μπήκε οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και μάλιστα από φάουλ που κέρδισε ο Αιγύπτιος μείωσαν με 5-1.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: “Ταρλάς”

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Δόσης (Αθηνών)

4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Κρολ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Τσαμπούρης (Μπουρούς 69′), Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Ελλακόπουλος (Κλαντρούμπσκι), Γεωργίου (Μπαργκάν 61′), Μανούσος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πόντες): Στεφανάκος, Κέβιν, Παπάζογλου, Κούσας, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Μάκος (Ρομέρο 29′), Μάρκος Πάουλο, Ντάνι Μπεχαράνο, Καπέλ, Βιγιαφάνες (Ουάρντα 65′), Μαρκόφσκι (Βασιλείου 54′).

Γκολ: Ελλακόπουλος (σουτ 10′), Γεωργίου (σουτ 22′, σουτ 27′), Αντέτζο (κεφαλιά 34′), Μανούσος (σουτ 63′) — Πάουλο (83′ φάουλ).

Κάρτες: Γεωργίου (κίτρινη 27′), Ντιέγκο Μπεχαράνο (κίτρινη 48′), Μανούσος (κίτρινη 68′), Κρολ (κίτρινη 79′)

Φωτιά η Καλλονή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και πίεσαν την άμυνα του Παναιτωλικού ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ. Αυτό ήρθε στο 10′ λεπτό με τον Ελλακόπουλο. Η φάση ξεκίνησε μετά από ατομική ενέργεια και σου του Μανούσου, ο Στεφανάκος δεν απέκρουσε σωστά και ο Ελλακόπουλος την έσπρωξε στα δίχτυα έχοντας άλλους δυο συμπαίκτες του δίπλα!

Το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε λίγα λεπτά αργότερα και μετά από γκάφα του Μάκου. Ο Έλληνας άσος γύρισε λάθος τη μπάλα στον τερματοφύλακα του με τον Γεωργίου να προλαβαίνει και με πλασέ να κάνει το 2-0 στο 22ο λεπτό. 

Κι εκεί που περιμέναμε την αντίδραση του Παναιτωλικού ήρθε και τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους! Ο Γεωργίου με ατομική ενέργεια και όμορφο σουτ νίκησε τον Στεφανάκο στο 27′ κάνοντας το 3-0. Οι “σαρδέλες” δεν σταμάτησαν εκεί. Έφτασαν και σε τέταρτο γκολ στο 34ο λεπτό με κεφαλιά του Αντέτζο! Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 4-1 ένα λεπτό αργότερα, όμως ο Χογκ είπε “όχι” σε κεφαλιά του Κούσας. Την ίδια τύχη είχε νέο σουτ του Ρομέρο (μπήκε στη θέση του Μάκου νωρίς-νωρίς), ενώ στο 45ο λεπτό ο Παπάζογλου αστόχησε από κοντά με το κεφάλι.

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος

Τα πρώτα λεπτά της επανάληψης δεν είχαν ρυθμό, αφού οι γηπεδούχοι έριξαν τόνους για να κρατήσουν το σκορ. Στο 62ο λεπτό, ωστόσο, ο Μανούσος κινήθηκε ωραία στο ύψος της περιοχής και έκανε το σουτ με τη μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα και να γίνεται το 5-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 5-1 στο 83ο λεπτό, όταν ο Ουάρντο κέρδισε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή με ωραία ενέργεια. Ο Πάουλο το εκτέλεσε και νίκησε τον Χογκ.

Πηγή: Sport24.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...