Η Ντόρτμουντ θέλει προπονητή έναν… οδηγό ράλι

Η Ντόρτμουντ θέλει προπονητή έναν… οδηγό ράλι

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας παραμένει δίχως ομάδα από τον Νοέμβρη του 2017, όταν και παράτησε στα “κρύα του λουτρού” την Σανγκάη SIPG και τα εκατομμύρια της, για να κάνει ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο.

Ο 40χρονος προπονητής, που αποχώρησε με την ταμπέλα του “λούζερ” τόσο από την Τότεναμ, όσο και από την Ζενίτ έκανε για λίγο… στροφή στην καριέρα του και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, παίρνοντας μέρος στο Ράλι Ντακάρ, ως συνοδηγός του συμπατριώτη του, Ρούμπεν Φαρία.

Βέβαια, τα πράγματα για τον… easy rider Μπόας, δεν πήγαν όπως ενδεχομένως θα υπολόγιζε, καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τράκαρε σε αμμόλοφο, με συνέπεια να εγκαταλείψει την κούρσα όντας στην 43η θέση. Καθόλου άσχημα…

Όλα αυτά, όμως, μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αφού ο Πορτογάλος αποφάσισε να κάνει το μεγάλο come back στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, δημοσιεύματα από τη Γερμανία αναφέρουν ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται να του δώσει τα “κλειδιά” του πάγκου της, αναπληρώνοντας ουσιαστικά το κενό που άφησε ο Πέτερ Μπος.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/330702-E-Ntortmoynt-thelei-proponete-enan-odego-rali ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...