Η Ράπτη για την επίθεση στο πολιτικό της γραφείο

Η Ράπτη για την επίθεση στο πολιτικό της γραφείο
«Σήμερα το μεσημέρι, μια ομάδα κουκουλοφόρων, μαυροφορεμένων και με καλυμμένα πρόσωπα, εισέβαλλαν στο πολιτικό μου γραφείο, έριξαν φεϊγ βολάν, πέταξαν παντού μαύρη λαδομπογιά καταστρέφοντας έπιπλα, υπολογιστές, μηχανήματα και τοίχους αλλά κυρίως προκάλεσαν αίσθημα τρόμου στους συνεργάτες του γραφείου μου, φωνάζοντας «να κλείσουν οι φυλακές» και πως «όσοι ψηφίζουν έχουν ονόματα και διευθύνσεις». 
Μετά την αναχώρησή τους, οι συνεργάτες μου κάλεσαν την Δ/νση Κρατικής Ασφάλειας, η οποία διενεργεί την σχετική προανάκριση», υπογραμμίζει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη για την επίθεση στο πολιτικό της γραφείο και προσθέτει:

«Σκοπός αυτής της επίθεσης ήταν να χρησιμοποιήσουν το πρόσωπό μου για να εκφοβίσουν και να εκβιάσουν όλους τους συναδέλφους βουλευτές της πλειοψηφίας ώστε σήμερα να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης που προβλέπει μεταξύ άλλων αυστηρότερο καθεστώς μεταχείρισης όσων ποινικών κρατουμένων κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια, δηλαδή για την ασφάλεια κάθε πολίτη, ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας. Διάταξη μάλιστα που έχει συνταχθεί σύμφωνα με όλους  τους διεθνείς κανόνες και με σεβασμό στη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Όπως πάντοτε, έτσι και τώρα θα πράξω αυτό που μου επιβάλλει η συνείδησή μου και το χρέος μου απέναντι στους πολίτες. Να συμβάλλω στη δημιουργία μιας ασφαλέστερης κοινωνίας για όλους τους Έλληνες».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...