Η Χίλαρι Κλίντον γίνεται… θεατρική παράσταση!

Η Χίλαρι Κλίντον γίνεται... θεατρική παράσταση!
Η ζωή και η πολιτική καριέρα της πρώην Πρώτης Κυρίας και πρώην υπουργού Εξωτερικών γίνεται μιούζικαλ.
To 2008 προβλήθηκε το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ «Hillary: The Movie», προκαλώντας σάλο και αποχωρώντας από τις κινηματογραφικές αίθουσες πριν την ώρα του. Τον Ιανουάριο του 2013, ματαιώθηκε κακήν κακώς η παραγωγή ενός επίσης ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο ακυρώθηκε μια μίνι σειρά του NBC, με πρωταγωνίστρια τη Ντάιαν Λέιν.

Και τα τρία προγράμματα δέχθηκαν πιέσεις τόσο από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών, όσο και από εκείνο των Ρεπουμπλικάνων, όπως είχαν αποκαλύψει, τότε, αμερικανικές ιστοσελίδες. Μπορεί, λοιπόν, η Χίλαρι Κλίντον να μην έχει τύχη στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το θεατρικό σανίδι.

Από 18 έως 25 Ιουλίου θα παίζεται σε οff broadway σκηνή το «Clinton» των Αυστραλών αδελφών Πολ και Μάικλ Χοτζ, που μιλά για τη ζωή εκείνης και του συζύγου της, Μπιλ Κλίντον. Παράλληλα, άλλη μία μουσικοθεατρική παραγωγή, που αυτή τη φορά θα περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από την 66χρονη, αναμένεται να ανέβει στη Νέα Υόρκη μέσα στο τρέχον έτος.

Πρόκειται για το «Woman on top» των Ρόντα Κες και Ντέιλ Κίκεν, που είναι εμπνευσμένο από τη ζωή και την πολιτική καριέρα της πρώην Πρώτης Κυρίας και πρώην υπουργού Εξωτερικών, στο δρόμο προς τη διεκδίκηση της αμερικανικής προεδρίας του 2016. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Νταν Νέκτζες, η Αμερικανή ηθοποιός Κάρεν Μέισον θα υποδυθεί τη γερουσιαστή Βιρτζίνια Στάντον, η οποία θέτει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μία δυναμική γυναίκα, που φαινομενικά τα έχει όλα: καριέρα, γάμο, οικογένεια, επιτυχία, αλλά κι ένα διαζύγιο με τον κυβερνήτη Τζορτζ Ρέιτμαν, ο οποίος διεκδικεί επίσης την προεδρία με το αντίπαλο, όμως, κόμμα. Κι ενώ η Στάντον έχει ομοιότητες με την Κλίντον που βγάζουν μάτι, ωστόσο έχει και εμφανείς διαφορές, όπως το γεγονός πως δεν είναι διαζευγμένη, δεν μεγαλώνει μόνη της την κόρη της, καθώς και πως ο άνδρας της ουδέποτε αλλαξοπίστησε όσον αφορά τις πολιτικές του θέσεις.
Σημειώνεται πως προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το πότε και το πού θα ανέβει το «Woman on top». Ωστόσο, 9 και 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν δύο αναγνώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό σε σκηνή της Νέας Υόρκης.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...