Η θέση της Ομοσπονδίας Χάντμπολ για την κόντρα Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Η θέση της Ομοσπονδίας Χάντμπολ για την κόντρα Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Ανακοίνωση με την οποία συνιστά ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ εξέδωσε η Ομοσπονδία Χάντμπολ. Όπως αναφέρει σχετικά η ΟΧΕ θέλει να διαφυλαχθεί το ήρεμο κλίμα και η καλή εικόνα του αθλήματος. Αφορμή για την ανακοίνωση της ομοσπονδίας αποτέλεσε ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ΑΕΚ μετά το τέλος του τέταρτου τελικού της handball premier.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει τα εξής:

«Τρεις ημέρες πριν την ολοκλήρωση ενός από τα πιο πετυχημένα και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ και προκειμένου να διαφυλαχτεί το ήρεμο κλίμα και προπαντός η καλή εικόνα του αθλήματος, για την οποία όλοι κοπιάσαμε φέτος, η ΟΧΕ συνιστά ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και στα δύο σωματεία.

Την Τετάρτη είναι η κορύφωση του πρωταθλήματος αφού θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα της Handball Premier 2017-2018.
Τα προβλήματα που καταγράφονται και αφορούν θέματα διαιτησίας, ασφάλειας αγώνων, οικονομικής διαχείρισης, είναι χρονικά άκυρα και πρακτικά αδύνατο να αναλυθούν και να λυθούν εν μέσω τελικών.

Η ΟΧΕ γνωρίζει για όλα τα θέματα -κάποια από αυτά ορθά περιγράφονται στις ανακοινώσεις- και συζητά με όλα τα σωματεία, ενώ μάλιστα έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Δ.Σ. την Πέμπτη 7 Ιουνίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να ληφθούν έγκαιρα αποφάσεις για τη νέα σεζόν.

Οι πόρτες της Ομοσπονδίας όλα τα χρόνια είναι πάντα ανοιχτές για όποιο σωματείο θέλει να καταθέσει μία εμπεριστατωμένη πρόταση για το οποιοδήποτε θέμα.

Τα περί ικανότητας απευθύνονται σε λάθος διεύθυνση, καθώς τα όρια των αρμοδιοτήτων της ΟΧΕ είναι διακριτά σε σχέση με των άλλων συντελεστών των αγώνων (πολιτεία, αστυνομία, σωματεία, ΚΕΔ κλπ)»

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/333761-E-these-tes-Omospondias-CHantmpol-gia-ten-kontra-Olympiakoy-kai-AEK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...