Η καλλονή που είναι δύο(!) φορές γυναίκα (Φωτογραφίες)

Η καλλονή που είναι δύο(!) φορές γυναίκα (Φωτογραφίες)

Η καλλονή που είναι δύο(!) φορές γυναίκα - Έχει δύο κόλπους! (Φωτογραφίες)

Δύο φορές γυναίκα δηλώνει η Αμερικανίδα, Κασσάνδρα Μπάκσον η οποία δεν ξεχωρίζει μόνο για την ομορφιά της αλλά και για μία… ανατομική της ιδιαιτερότητα.

Ο λόγος; Η 22χρονη καλλονή, μοντέλο στο επάγγελμα, διαφέρει από τις υπόλοιπες εκπροσώπους του “ωραίου φύλου” στο εξής: Έχει δύο γυναικεία μόρια.

Τους τελευταίους μήνες, η Κασσάνδρα είχε πόνο χαμηλά στην πλάτη ο οποίος επέμενε. Κι όταν άκουσε από τα χείλη των γιατρών ότι έχει μόνο ένα νεφρό αλλά δύο κόλπους, έμεινε με το στόμα ανοικτό. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, το νεαρό μοντέλο είναι σταρ στο You Tube.

“Όταν οι γιατροί μου είπαν ότι έχω δύο κόλπους, εξεπλάγην, όμως στη συνέχεια σκέφτηκα τα πράγματα με ψυχραιμία. Και τότε κατάλαβα ότι είμαι δύο φορές γυναίκα…”, λέει η ίδια χαριτολογώντας στους δημοσιογράφους. Η νεαρή γυναίκα αποκάλυψε πρόσφατα την ανατομική της ιδιαιτερότητα που στους ιατρικούς κύκλους ονομάζεται  “δίδελφυς ή διφυής μήτρα (uterus didelphys).

Πηγή: https://www.kontranews.gr/kosmos/item/131900-kallonh-gynaika ΚΟΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...