Η παρατηρητικότητα της γυναίκας αποκάλυψε τον εφιάλτη του ανήλικου: Το βίαζαν κατ’ εξακολούθηση οι δύο θείοι του

Η παρατηρητικότητα της γυναίκας αποκάλυψε τον εφιάλτη του ανήλικου: Το βίαζαν κατ’ εξακολούθηση οι δύο θείοι του

Η παρατηρητικότητα της γυναίκες αποκάλυψε τον εφιάλτη του ανήλικου: Το βίαζαν κατ’ εξακολούθηση οι δύο θείοι του

Με την κατάθεση της αδελφής της μητέρας του συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την αποπλάνηση, κατάχρηση και το βιασμό του ανήλικου αγοριού στη Ζάκυνθο. Πριν τη δική της ολοκληρώθηκε αυτήν του πατέρα ενώ διαβάστηκε και η κατάθεση που είχε δώσει η μητέρα του παιδιού, που έχει φύγει από τη ζωή, στην αστυνομία.

Η δίκη ξεκίνησε την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας και στο εδώλιο κάθονται τρεις άνδρες, πάνω από εξήντα χρόνων, που κατηγορούνται για αποπλάνηση και βιασμό ενός ανήλικου αγοριού, αναφέρει το thebest.

Η αποκάλυψη της φρικτής ιστορίας

Η ιστορία αποκαλύφθηκε το 2016. Όπως περιέγραψε ο 20χρονος, η οικογένειά του κατάλαβε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ότι κάτι τον απασχολούσαν και τον πίεσε να μιλήσει για ό,τι του συμβαίνει.

Και οι τρεις αρνούνται τις κατηγορίες. Προφυλακισμένοι είναι ο β’ και ο γ’ κατηγορούμενος που αντιμετωπίζουν και τις τρεις κατηγορίες.

Η ιστορία εκτυλίχθηκε στη Ζάκυνθο από το 2007 μέχρι το 2016 οπότε και το παιδί αποκάλυψε στην οικογένειά του όσα είχε ζήσει. Συγκλονιστικό είναι ότι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενος έχουν συγγενική σχέση μαζί του (σήμερα είναι 20 χρονών) αφού έχουν παντρευτεί τις αδελφές του πατέρα του.

Η κατάθεση της θείας

«Είναι παιδί μου» είπε στην αρχή της κατάθεσης της η θεία του 20χρονου αγοριού ενώ εξήγησε ότι του συμπαραστέκεται στη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση που βιώνει.

Εξήγησε πως το Πάσχα του 2015 αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε με τον ανιψιό της. «Τον έβλεπα φοβισμένο, χωρίς θάρρος να μιλήσει. Διαπίστωσα ότι κάτι τον απασχολούσε και ότι ήταν πολύ μαγκωμένος. Δεν είχε χαρά όπως άλλες φορές που τον έβλεπα στο νησί» ανέφερε.

Οι υποψίες

Η μάρτυρας ανέφερε στην κατάθεση της ότι από την αρχή της Μ. Εβδομάδας που πήγε από την Αθήνα στη Ζάκυνθο, παρατήρησε πράγματα που την έβαλαν σε υποψίες. Της έκανε εντύπωση η άνεση με την οποία έμπαινε στο σπίτι ο β’ κατηγορούμενος αλλά και οι άγριες ματιές που έριχνε στο παιδί ο γ’ κατηγορούμενος.

«Όταν το είδε το παιδί, πάγωσε» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ εξήγησε ότι η οικειότητα που διέκρινε την πονήρεψε.

Η αποκάλυψη της φρίκης, ανήμερα του Πάσχα

Ενώ η θεία του παιδιού είχε παρατηρήσει πως κάτι δε πάει καλά η μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με όσα είπε, προσπάθησε πολύ και κατάφερε να της πει ο γιος της τι του συνέβαινε.

«Η αδελφή μου ήρθε φωνάζοντας ότι κατέστρεψαν το παιδί ενώ εκείνο φώναζε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει, ότι δεν πρέπει να ζει και ότι μας ξεφτίλισε» ανέφερε η μάρτυρας η οποία είπε επίσης ότι απορεί πως άντεξε ο ανιψιός της.

Ξέσπασε σε λυγμούς ενώπιων του δικαστηρίου λέγοντας πως και η ίδια ζει καθημερινά όλες τις λεπτομέρειες καθώς ο 20χρονος ζει το απόλυτο ψυχολογικό δράμα καθώς υπάρχουν στη μνήμη του έντονα οι φριχτές στιγμές που έζησε.

Όπως ανέφερε: «Το παιδί ζούσε τον εκβιασμό. Ο β΄ κατηγορούμενος του έλεγε ότι θα πάνε αν πνιγούνε και ότι θα διαλυθούν οι οικογένειες ενώ ο γ΄ κατηγορούμενος ότι θα τον σφάξει.

Τον έπεισαν ότι έτσι πρέπει να γίνει. Ο τρόπος που μεγάλωσε το παιδί, το έμαθε να κρύβει πράγματα. Γίνονταν πράματα και σε άλλα παιδιά καιν τα έκρυβαν.

Το παιδί δεν είχε διεξόδους, ήταν εγκλωβισμένο στο οικογενειακό περιβάλλον και αν δεν ήμουν εγώ αν πιέσω η υπόθεση αυτή θα έμενε θαμμένη».

Η γνωριμία με τον α’ κατηγορούμενο που κατηγορείται για αποπλάνηση

Αφορμή για την γνωριμία με τον α’ κατηγορούμενο στάθηκε μία τράπουλα με παραστάσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Ένας συμμαθητής του 9χρονου τότε παιδιού είχε στην κατοχή του αυτές τις τράπουλες. Ο 9χρονος μετά από παρότρυνση του φίλου του θέλησε να συναντήσει τον άνδρα που του τις χάρισε.

Να σημειώσουμε ότι τα δύο αγόρια, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 20χρονος είχαν σεξουαλικές επαφές μεταξύ τους από την ηλικία των έξι ετών.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση του ο 20χρονος ο άνδρας οδήγησε τα δύο παιδιά σε ένα ερημικό χωράφι, τον έγδυσε και για πέντε με έξι λεπτά συνουσιάστηκε μαζί του.

«Όση ώρα γινόταν αυτό ο φίλος μου κοιτούσε και αυνανιζόταν. Όταν τελείωσε όλο αυτό, μας έδωσε κάρτες και μας γύρισε πίσω. Τον συνάντησα άλλες τρεις φορές ακόμα, σε διάφορα μέρη. Τις συναντήσεις τις κανόνιζε πάντα ο φίλος μου» ανέφερε ο 20χρονος.

«Μου είχε προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα. Ντρεπόμουν και φοβόμουν την κοινωνία. Ότι θα έχουν λάθος εντύπωση για μένα» είπε ο 20χρονος ενώ ανέφερε επίσης ότι αν και δεν έχει στοιχεία είχε ακούσει ότι ο κατηγορούμενος έκανε τα ίδια και σε άλλα παιδιά

Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε στη κατάθεσή του, ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να βιάσει και τον πατέρα του όταν ήταν σε μικρή ηλικία.

Ο β’ κατηγορούμενος

Είναι γαμπρός του πατέρα του 20χρονου και τον βαραίνουν και οι τρεις κατηγορίες. Οι επαφές του με το παιδί κράτησαν περίπου από το 2013 μέχρι το 2016

Όπως περιέγραψε ενώπιον του δικαστηρίου ο 20χρονος κάποια στιγμή ο θείος του, του ζήτησε βοήθεια για μία εργασία. Βρέθηκαν σε ένα συνεργείο και όπως κατέθεσε εκεί βρίσκονταν κι άλλα άτομα. Έγινε, σύμφωνα με τον ίδιο, μία συζήτηση σχετικά με το αν έχει κάποια κοπέλα και τι κάνει μαζί της καθώς ήταν στην εφηβεία. «Θα του μάθω εγώ» είπε, σύμφωνα με τον 20χρονο, ο β’ κατηγορούμενος και λίγο αργότερα οι δυο τους βρέθηκαν, σύμφωνα με την κατάθεση του, σε ένα κρεβάτι.

Όπως ανέφερε οι επαφές τους ήταν συνολικά 35 έως 40.

Το ξέρανε ότι είμαι παιδί που φοβάται. Όλα έγιναν με το ζόρι. Φοβόμουν μήπως γίνει κάποιο έγκλημα, μη σκοτωθούν οι οικογένειες.

Ο γ’ κατηγορούμενος

Ο 20χρονος δούλευε όπως ανέφερε στο συνεργείο που διατηρούσε ο γ’ κατηγορούμενος ο οποίος επίσης είχε παντρευτεί αδελφή του πατέρα του. Τον βαραίνουν και αυτόν και οι τρεις κατηγορίες.

Όπως υποστήριξε ο 20χρονος όταν ο ξάδελφος του έλειπε του έκανε άσεμνες κινήσεις τις οποίες του ζήτησε να ανταποδώσει. Στη συνέχεια τον οδήγησε στην τουαλέτα και όπως υποστήριξε ο 20χρονος τον εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα. Σύμφωνα με τον 20χρονο ήρθαν σε επαφή εφτά φορές.

«Με είχε πιάσει από το κεφάλι και με πίεζε» ανέφερε συμπληρώνοντας:

«Το έκανα με το ζόρι. Μου έλεγε να μην πω τίποτα γιατί θα με σφάξει και ότι θα πάρει την καραμπίνα. Μου το έλεγε κάθε φορά πριν αλλά και μετά την πράξη».

Ξέσπασε λέγοντας «Ήμουν αγαθός και με εκμεταλλεύτηκαν όλοι». Ανέφερε επίσης ότι με τον γ’ κατηγορούμενο αισθανόταν τον μεγαλύτερο φόβο. «Έτρεμα ολόκληρος. Μου ερχόταν να αυτοκτονήσω» είπε προκειμένου να περιγράψει την ψυχολογική του κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα είπε η σύζυγος του κατηγορούμενου και θεία του κάτι είχε καταλάβει για όσα συνέβαιναν. Ο 20χρονος κατέθεσε ότι δε γνώριζε αν οι δύο άνδρες ήξεραν ο ένας για τον άλλον.

Η ηχογραφημένη συνομιλία και τα 10.000 ευρώ για τη σιωπή της οικογένειας

Μάλιστα από την πλευρά της υπεράσπισης του γ’ κατηγορούμενου αναφέρθηκε ότι υπάρχει ηχογραφημένη συνομιλία ανάμεσα στο παιδί, τη μητέρα του (έφυγε από τη ζωή το 2016) και τη σύζυγο του κατηγορούμενου όπου φαίνεται ότι ζητούν από τον κατηγορούμενο 10.000 ευρώ για μην τον καταγγείλουν στην αστυνομία.

Η έντονη αντίδραση του εισαγγελέα με τις ερωτήσεις για τη σχέση με τον 6χρονο

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι συνήγοροι υπεράσπισης έκαναν ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση του 20χρονου με συνομήλικο του από την ηλικία των 6 ετών. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση και του Προέδρου αλλά και του Εισαγγελέα ο οποίος σηκώθηκε και είπε χαρακτηριστικά:

«Αν είναι ομοφυλόφιλος, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να έχει βιαστεί».

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο πατέρας του 20χρονου ο οποίος επιβεβαίωσε όσα κατέθεσε και ο 20χρονος.

Η κατάθεση του πατέρα

Ο πατέρας ανέφερε ότι αποκλείεται να άρεσαν στο γιο του αυτά που γίνονταν ενώ εξήγησε ότι το παιδί τα κρατούσε όλα μέσα του γιατί ήταν φοβισμένο και δεχόταν εκβιασμούς. Μάλιστα διέψευσε ότι ζήτησε με την γυναίκα του, κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα από τον γαμπρό του.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/335076-E-parateretikoteta-tes-gynaikes-apokalypse-ton-ephialte-toy-anelikoy-To-biazan-kat-exakoloythese-oi-dyo-theioi-toy ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...