Η πρώτη σέλφι του Πιστόριους σε κατ’ οίκον περιορισμό

Η πρώτη σέλφι του Πιστόριους σε κατ’ οίκον περιορισμό

Χλωμός, αδυνατισμένος και αξύριστος εμφανίζεται ο νοτιοαφρικανός αθλητής Όσκαρ Πιστόριους στην πρώτη σέλφι φωτογραφία από τότε που αποφυλακίστηκε.

Εκτίοντας το υπόλοιπο της ποινής του σε κατ’οίκον περιορισμό, ο Πιστόριος  πέρασε τις πρώτες ημέρες μετά τη φυλακή στην έπαυλη του θείου του στην Πρετόρια.

Χθες, ο καλός φίλος του αθλητή, ο παίχτης του ράγκμπι της Νοτίου Αφρικής Μπρετ Σάρμαν ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter τη σέλφι φωτογραφία που τράβηξε στο πλαίσιο μίας εκδήλωσης που διοργανώθηκε το σαββατοκύριακο στην έπαυλη της Πρετόρια.

Μηνύματα οργής χρηστών συγκεντρώθηκαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά κάτω από την ανάρτηση της φωτογραφίας, με αποτέλεσμα ο Μπρετ Σάρμαν να τη διαγράψει.

Ο Σάρμαν, μετά τις επικρίσεις των χρηστών διέγραψε την  φωτογραφία και δήλωσε στο περιοδικό «You» της Νοτίου Αφρικής ότι επρόκειτο για μια παλιά φωτογραφία, που «δεν θυμάται πότε τραβήχτηκε».

Ο 28χρονος Πιστόριους αποφυλακίστηκε τον περασμένο μήνα, μετά από παραμονή ενός χρόνου στην φυλακή και το υπόλοιπο της πενταετούς ποινής του μετατράπηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό, αφού, σύμφωνα με τον νόμο στη Νότιο Αφρική, οι κρατούμενοι που έχουν καταδικαστεί για φόνο εξ’ αμελείας μπορούν να εκτίουν στην φυλακή μόνο το ένα έκτο της ποινής τους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, νοτιοαφρικανοί εισαγγελείς ζήτησαν τη μετατροπή της καταδικαστικής απόφασης εις βάρος του Όσκαρ Πιστόριους από ανθρωποκτονία από αμέλεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Την έφεση θα εξετάσουν πέντε δικαστές, οι οποίοι είτε θα την απορρίψουν, είτε θα ζητήσουν τη διεξαγωγή νέας δίκης ή θα καταδικάσουν οι ίδιοι τον Πιστόριους για φόνο, εκτιμούν νομικοί.

 

Inline image 2



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...