«Θέμα ημερών η συμφωνία με την κυβέρνηση για το Athens Alive, καλοδεχούμενη κάθε προσπάθεια σωτηρίας του Παναθηναϊκού»

«Θέμα ημερών η συμφωνία με την κυβέρνηση για το Athens Alive, καλοδεχούμενη κάθε προσπάθεια σωτηρίας του Παναθηναϊκού»

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τις συζητήσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση και στο επενδυτικό fund του «Athens Alive», του οποίου ηγείται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Πιο συγκεκριμένα όπως προκύπτει από την πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου εκφράζεται αισιοδοξία πως το deal βρίσκεται στην τελική του ευθεία και δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός των επομένων ημερών να «πέσουν» και υπογραφές. 

Μάλιστα σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της «Pan Asia» για την ανάληψη των μετοχών της ΠΑΕ, από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ σχολιάζεται πως κάθε σοβαρή πρόταση για το καλό του συλλόγου θεωρείται καλοδεχούμενη, καθώς και πως σε περίπτωση που υπάρξει μεταβίβαση, θα υπάρχει στήριξη στο πρόσωπο του Παϊρό Πιέγκπονσαντ. 

Τέλος γίνεται ξεκάθαρο πως αν δεν υπάρξει τελικά deal με την «Pan Asia», τότε θα αναληφθούν πρωτοβουλίες και για την ανάληψη και της ΠΑΕ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/329095-THema-emeron-e-symphonia-me-ten-kybernese-gia-to-Athens-Alive-kalodechoymene-kathe-prospatheia-soterias-toy-Panathenaikoy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...