Θεοδωράκης: Αδιάβλητη διαδικασία με κλασικές και ηλεκτρονικές κάλπες

Θεοδωράκης: Αδιάβλητη διαδικασία με κλασικές και ηλεκτρονικές κάλπες

Σταύρος

“Όπως εξ αρχής είχε συμφωνηθεί”

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνει στην απάντησή του προς τον Ν. Αλιβιζάτο ότι, το μείζον είναι να ανταποκριθούμε στο αίτημα της προοδευτικής κοινωνίας για μια αδιάβλητη διαδικασία με κλασικές και ηλεκτρονικές κάλπες, όπως εξ αρχής είχε συμφωνηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της επιτροπής για την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς καλεί τους υποψήφιους σε σύσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα, προτείνοντας τη μετάθεση των εκλογών.

Όπως σημειώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, είναι σε γενικές γραμμές σύμφωνος με την πρόταση Αλιβιζάτου, επισημαίνοντας πως «η μετάθεση των εκλογών για λίγες εβδομάδες δεν ενέχει απολύτως κανένα κίνδυνο. Αντιθέτως, δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες που αντιλαμβάνονται ότι το κύριο μέλημά μας είναι η ανοιχτή και αξιόπιστη διαδικασία και όχι μια κομματική ψηφοφορία ελεγχόμενη από μηχανισμούς».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/302516-THeodorakes-Adiablete-diadikasia-me-klasikes-kai-elektronikes-kalpes ΠΟΛΙΤΙΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...