Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό
Ο Πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, δήλωσε πως «Το μεταναστευτικό είναι ένα σοβαρό εθνικό πρόβλημα», ενώ πρόσθεσε ότι μετά την αλλαγή της κυβέρνησης, δίνεται η εικόνα για τη χώρα ότι «όλοι οι καλοί χωράνε».

Ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι εάν συνεχιστεί το θέμα με τους μετανάστες, θα «γονατίσουν» τα νησιά ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για πειραματισμούς».

«Εμείς έχουμε πει τις λύσεις που προτείνουμε για το μεταναστευτικό. Υπάρχουν πολλοί πειραματισμοί από την κυβέρνηση στο μεταναστευτικό. Αν συνεχιστεί το θέμα με τους μετανάστες θα ‘γονατίσουν’ τα νησιά» τόνισε ο κ .Θεοδωράκης συμπληρώνοντας ότι ζήτησε «εθνική συνδιάσκεψη» για το μεταναστευτικό.

Σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις ο Πρόεδρος του Ποταμιού ανέφερε ότι «η κυβέρνηση ρίχνει τη μπάλα στην εξέδρα» ενώ προειδοποίησε ότι «τον Μάιο θα βουλιάξει η χώρα».

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μεγάλες μεταρρυθμίσεις» τόνισε ο κ Θεοδωράκης.

Επίσης εξέφαρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό.

Υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση δεν προχωρά καμία από τις πραγματικές προτεραιότητες της οικονομίας. Δεν έχω καταλάβει τι θέλει να κάνει».

Όπως δήλωσε, τον Μάιο η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην επιβολή νέων φόρων σε όλους, αφού, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «λεφτά δεν υπάρχουν».

«Να μας πει ο πρωθυπουργός ποια είναι η γραμμή άμυνας. Τι είναι αυτά που ζητάμε από τους εταίρους. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μεγάλες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές» υποστήριξε ο ίδιος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...