Θεοδωράκης: Οι νέοι να μην αφήσουν άλλους να αποφασίζουν γι’ αυτούς

Θεοδωράκης: Οι νέοι να μην αφήσουν άλλους να αποφασίζουν γι' αυτούς
Οι ψηφοφόροι να ακούσουν ένα τραγούδι που να περιέχει τη λέξη «ποτάμι» και μετά να πάνε να ψηφίσουν, είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε, λίγο μετά τις 12.30 μμ στο Χαϊδάρι, ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του συνδυασμού «Το Ποτάμι», που μετέχει στις Ευρωεκλογές.

Ο ίδιος, εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, δήλωσε: «Θέλω να ζητήσω μια χάρη από όλους όσοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο σπίτι τους. Να βάλουν ένα τραγούδι, να δυναμώσουν τη μουσική, μήπως και σηκωθούν έτσι οι νέοι και πάνε και ψηφίσουν». Μάλιστα, παρότρυνε τον κόσμο να ακούσει ή το…«Παπάκι πάει στην ποταμιά» ή το «Ποτάμι» του Νίκου Πορτοκάλογλου ή όποιο άλλο τραγούδι με… ποτάμι τον εμπνέει!

Ο κ. Θεοδωράκης σχετικά με το αν είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών, υπογράμμισε: «Τα πράγματα είναι εύκολα. Εμείς θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα. Είμαι αισιόδοξος, αρκεί να πάει ο κόσμος να ψηφίσει», ενώ συμπλήρωσε πως ο ίδιος κάνοντας μια βόλτα στα εκλογικά κέντρα διαπίστωσε πως αρκετά ήταν άδεια. «Θεωρώ πως ο κόσμος δεν πηγαίνει να ψηφίσει διότι φοβάται πως ό,τι και να κάνει δεν αλλάζει κάτι» έσπευσε να διευκρινίσει.

Τέλος, όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις τόνισε: «Οι δημοσκοπήσεις μάς έχουν τρελάνει».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...