Θρίλερ με την εξαφάνιση νεαρού άνδρα από την Καλλιθέα

Θρίλερ με την εξαφάνιση νεαρού άνδρα από την Καλλιθέα

Κατηγορία

christos.papad…
Δευτέρα 14/03/2016 – 16:51

Καλλιθέα

Στιγμές αγωνίας περνά η οικογένεια του 32χρονου Σάκη Βυθούλκα, ο οποίος εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 8 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την αδελφή του, την Ευριδίκη Βυθούλκα, ο 32χρονος έφυγε από το σπίτι του στην Καλλιθέα λέγοντας στην μητέρα του ότι θα πάει μια βόλτα στον Πειραιά. Όμως, από τότε χάνονται τα ίχνη του

«Όταν εξαφανίσθηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια και μπλε πουλόβερ. Δεν φορούσε ούτε μπουφάν και δεν έχει κινητό ή ταυτότητα πάνω του ή χρήματα», αναφέρει η Ευριδίκη Βυθούλκα.

Η δήλωση της εξαφάνισής του έχει προωθηθεί μέσω της omnibus αλλα δυστυχώς ο Σάκης δεν έχει κοινωνικό κύκλο ώστε να μας διευκολύνει στις έρευνες. Είναι άνεργος εδώ και ένα χρόνο ενώ πριν ήταν οδηγός ταξί», συμπληρώνει η αδελφή του Σάκη Βυθούλκα.

Οι έρευνες γίνονται με τη βοήθεια φίλων και γειτόνων που ενημερώνουν μέσω διαδικτύου για την εξαφάνιση του Σάκη.

«Τη δήλωση εξαφάνισής του την έχουμε τυπώσει και τη τοιχοκολλούμε τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα μέρη της Αθήνας. Δυστυχώς δεν μας διευκολύνει ο καιρός αλλά είναι συγκινητική η αντίδραση του κόσμου που τη παρατηρεί και με εντυπωσίασε μάλιστα σήμερα και μια κοπέλα που μου ζήτησε ένα αντίγραφο να το κολλήσει στη γειτονιά της μήπως και βοηθήσει.

Υπάρχει τελικά ακόμα ευαισθησία στη ταλαίπωρη αυτή εποχή που ζούμε… Ο Σάκης είναι λίγο “βαρύς” στη συμπεριφορά του και λόγω κιλών που έχει πάρει δυσκολεύεται και κουράζεται εύκολα..

Είναι 90 κιλά και έχει 1,80 ύψος. Εγώ, η μητέρα μου και οι κοντινοί μας συγγενείς και φίλοι ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα και να λήξει το μαρτύριο της αναμονής καθώς πρόκειται για ένα παιδί που κινδυνεύει και κάθε μέρα που περνάει είναι μαρτυρική για εμάς. Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας να τον βρούμε», προσθέτει η Ευριδική Βυθούλκα.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...