Θρηνεί η Τέμενη το χαμό της 46χρονης καθηγήτριας, αύριο Τρίτη η κηδεία της.

Από το Αίγιο και συγκεκριμένα από την Τέμενη ήταν η 46χρονη καθηγήτρια φιλόλογος Γεωργία Κανελλοπούλου του Αλέξανδρου, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα το πρωί στις 8.30 περίπου στη Ν.Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου στο ύψος των Καμαρών.

Η άτυχη γυναίκα ήταν καθηγήτρια στο 1ο Λύκειο Ναυπάκτου.

Tο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο 106ο χιλιόμετρο της Ν.Ε.Ο Πατρών-Κορίνθου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό και αυτοκίνητο, πέφτοντας στη συνέχεια έξω από το δρόμο.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της, όμως κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ μια ακόμη γυναίκα μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο.

Η αδικοχαμένη καθηγήτρια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία και πολλοί είναι οι φίλοι της που, μην μπορώντας να πιστέψουν την είδηση, κάνουν αναρτήσεις στα social media εκφράζοντας την οδύνη τους. Στο χωριό της, στην Τέμενη, αναβλήθηκε εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας, λόγω του πένθους.

Η κηδεία της θα γίνει στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Τέμενης Αιγίου, την Τρίτη στις 4.30 το απόγευμα. Η σορός της θα βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειάς της στις 11 το πρωί.

Πηγη:filodimos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...