Θ.Παπαθανάσης:Επίσκεψη στο κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο.

Συνάντηση με τους υπευθύνους του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Ναυπακτίας είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Κατά την διάρκεια  της συνάντησης συζητήθηκαν οι ανάγκες που υπάρχουν  καθώς και το πλαίσιο συνεργασίας και στήριξης.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:

Το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο είναι μια κοινωνική δομή  εξαιρετικής σημασίας. Η προσφορά  στους συνανθρώπους μας  που είναι μακροχρόνια άνεργοι, δεν παίρνουν επίδομα ανεργίας και είναι πλήρως ανασφάλιστοι είναι τεράστια. Οι ανάγκες είναι τεράστιες καθώς έχει αυξηθεί ο αριθμός των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αλλά δεν έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα να την έχουν.

Η στήριξη  με κάθε δυνατό τρόπο στις  οικονομικά  ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που δοκιμάζονται από τις αντιξοότητες της σημερινής συγκυρίας,  αποτελεί και για μας πρωταρχικό στόχο.

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τέτοιου είδους προσπάθειες. Η συνεργασία μας με το Κοινωνικό  Ιατρείο – Φαρμακείο θα είναι σε συνεχή βάση προκειμένου να προσφέρουμε υπηρεσίες και βοήθεια σε όσους  περισσότερους συμπολίτες μας μπορούμε.Ep;i



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...