Θ.Παπαθανάσης: Μήνυμα νίκης από το Αντίρριο.(φωτο)

bb

Την ομιλία του στο Αντίρριο πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης του οποίου οι κάτοικοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή .

Ο κ. Παπαθανάσης αναφέρθηκε στην ανάγκη για Αλλαγή αλλά και στην Ανάπτυξη που χρειάζεται ο τόπος.

Το Αντίρριο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της Ναυπακτίας. Είναι μια περιοχή με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης λόγω και της γεωγραφικής της θέσης που όμως έχει εγκαταληφθεί με αποτέλεσμα να μαραζώνει.

Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Δήμος Ναυπακτίας είναι όλα τα δημοτικά διαμερίσματα όπως και αυτό του Αντιρρίου και εκεί πρέπει να ρίξουμε όλο το βάρος της αναπτυξιακής μας προσπάθειας. Χρειάζονται πάρα πολλά πράγματα να γίνουν.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της παράταξης ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε:

Θέλουμε ένα δήμο:

Ø   Που εκτός από τον ήλιο, τη θάλασσα και τις φυσικές του ομορφιές, να αξιοποιήσει ένα μεγάλο συγκριτικό του πλεονέκτημα. Την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του.

Ø   Που πρέπει επιτέλους να καλύψει τις ελλείψεις του σε βασικές υποδομές και σε έργα ολοκληρωμένης και βιώσιμης προστασίας του περιβάλλοντος.
Ø   Που πρέπει να ολοκληρώσει τα αναπτυξιακά έργα που σέρνονται για χρόνια αποτελώντας ανοιχτές πληγές.
Ø   Που θα φροντίσει, να αναδείξει και να αξιοποιήσει τα μνημεία που τον έκαναν γνωστό.
Ø   Που μέσα από μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την ποιοτική και περιβαλλοντικά βιώσιμη και  την ποσοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, θα αυξήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης του, προς όφελος των κατοίκων του.

  •   Επιτακτική είναι η ανάδειξη-προβολή και σήμανση των τουριστικών σημείων όλων των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Ναυπακτίας με βάση ένα ολοκληρωμένο σχέδιο σύνδεσης του πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα.


Θέλουμε μια Δημοτική Αρχή:

Ø   Κοντά στον δημότη και στα καθημερινά του προβλήματα κι όχι κλεισμένη στους τοίχους του δημαρχιακού μεγάρου.
Ø   Πρόθυμη να λογοδοτεί στην κοινωνία, χωρίς να φοβάται την πρόκληση της ανακλητότητας των εκπροσώπων της.
Ø   Ικανή να συντονίσει μαζί με τους υπόλοιπους παράγοντες της τοπικής πολιτικής, την  περιφερειακή αυτοδιοίκηση, τους κοινωνικούς φορείς, τις παραγωγικές τάξεις – αλλά κυρίως με τους ίδιους τους πολίτες, τη μαχητική διεκδίκηση των τοπικών υποθέσεων.
Ø   Παρούσα στα συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης και στα κέντρα λήψης ή επηρεασμού των αποφάσεων.  

 Στόχος μας δεν είναι απλά η νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το μέλλον. Για κάθε οικογένεια σε κάθε γειτονιά του τόπου μας όπως είναι το Αντίρριο και κυρίως για τη νέα γενιά, κυρίως για τα παιδιά μας.

 Απευθυνόμαστε σε όλους τους δημότες και τους διαβεβαιώνουμε:

Στόχος μας δεν είναι να είμαστε μια άλλη δημοτική αρχή. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε με πραγματικές λύσεις τον τόπo μας

ANTIRRIO_01 ANTIRRIO_02 ANTIRRIO_03 ANTIRRIO_04 ANTIRRIO_05 ANTIRRIO_06 ANTIRRIO_07 ANTIRRIO_08 ANTIRRIO_09 ANTIRRIO_10 ANTIRRIO_11 ANTIRRIO_12 ANTIRRIO_13 ANTIRRIO_14 ANTIRRIO_15 ANTIRRIO_16 ANTIRRIO_17 ANTIRRIO_18 ANTIRRIO_19

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...