Θ. Παπαθανάσης: «Πρωταρχικό μας μέλημα η ασφάλεια των πολιτών»

Το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας επισκέφθηκε, ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας  κ. Θανάσης Παπαθανάσης, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2014, μετά την μεταφορά  στα νέα  γραφεία.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Παπαθανάσης είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς που υπηρετούν εκεί, οι οποίοι και του εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Ο κ. Παπαθανάσης μετά το τέλος της επίσκεψης δήλωσε:

«Πρωταρχικό μέλημα μας είναι η ασφάλεια των πολιτών. Είναι γεγονός, ότι τα τελευταία χρόνια,  η εγκληματικότητα και ο φόβος για την εγκληματικότητα, έχουν γίνει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα  που βιώνει η ελληνική κοινωνία. Υπάρχει ένα «έλλειμα ασφάλειας»,  που γίνεται όλο και εντονότερο. Αποτελεί υποχρέωση μας η προστασία των πολιτών καθώς και η αποκατάσταση τους αισθήματος ασφάλειας στην Ναυπακτία. Για τον λόγο αυτό βρισκόμαστε στο πλευρό των αστυνομικών που επιτελούν αυτό το σημαντικό έργο. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι σημαντικές και θα διασφαλιστούν με κάθε τρόπο».

Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας, συναντήθηκε και με τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο Τμήμα Τροχαίας Ναυπακτίας. Κατά την διάρκεια της συνομιλίας, επισημάνθηκαν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο  και η παραμέληση αυτού που αποτελεί παγίδα ατυχημάτων για μικρούς και μεγάλους. Ο κ. Παπαθανάσης δεσμέυθηκε ότι θα είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες του ως δήμαρχος  Ναυπακτίας η βελτίωση του οδικού δικτύου και της σήμανσης σε αυτό τονίζοντας:

«Δεν είναι δυνατόν μια περιοχή που αποτελεί τουριστικό προορισμό το οδικό δίκτυο να είναι τόσο παραμελημένο, οι δρόμοι να αποτελούν παγίδες κινδύνου και να μην έχει επαρκή οδική σήμανση. Είναι απαράδεκτο εν έτη 2014  να  τίθεται σε κίνδυνο  η  σωματική ακεραιότητα τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών   επειδή  κάποιοι  αμελούν ακόμη και τις βασικές τους  υποχρεώσεις που αφορούν στην ασφάλεια του οδικού δικτύου. Στόχος μας είναι η Ναυπακτία να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες περιοχές σε θέματα οδικής ασφάλειας».

DSC_3182_resize DSC_3164_resize DSC_3190_resize

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...