Ισόβια σε δύο παιδεραστές που συμμετείχαν σε κακοποίηση πάνω από 280 παιδιών!

Ισόβια σε δύο παιδεραστές που συμμετείχαν σε κακοποίηση πάνω από 280 παιδιών!

Κατηγορία

kchalkiadakis
Δευτέρα 18/04/2016 – 22:29

Ισόβια σε δύο παιδεραστές που συμμετείχαν σε κακοποίηση πάνω από 280 παιδιών!

Συγκλονίζει η υπόθεση παιδεραστίας και βιασμού ανηλίκων που αποκαλύφθηκε στο Πακιστάν με πρωταγωνιστές δύο ανθρωπόμορφα τέρατα που ευθύνονται για το βιασμό τουλάχιστον 280 παιδιών.

Η Δικαιοσύνη στο Πακιστάν επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στους δύο άνδρες με την κατηγορία ότι κακοποιούσαν δεκάδες παιδιά για πολλά χρόνια στην επαρχία Παντζάμπ, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης.

Το σκάνδαλο ξέσπασε πέρσι όταν αποκαλύφθηκαν εκατοντάδες αποτρόπαια βίντεο που γυρίστηκαν από το 2007 και μετά, με «πρωταγωνιστές» τουλάχιστον 280 παιδιά, τα περισσότερα κάτω των 14 ετών, και συγκλόνισε το πολιτικό σύστημα και την αστυνομία της χώρας. Σύμφωνα δε με ορισμένους ειδικούς αποτελεί την «κορυφή του παγόβουνου» σε ένα φαινόμενο ευρέως διαδεδομένο αλλά ταμπού στο Πακιστάν.

Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, κάτοικοι κατηγόρησαν μια ισχυρή οικογένεια στο χωριό Χουσάιν Χανουάλα ότι χρησιμοποιούσε όπλα, μαχαίρια και τσεκούρια για να εξωθήσει παιδιά – κάποια εκ των οποίων ήταν ηλικίας έως και πέντε ετών – για να συμμετέχουν σε ερωτικές περιπτύξεις τις οποίες βιντεοσκοπούσε. Στη συνέχεια πωλούσε τα βίντεο ή τα χρησιμοποιούσε για να εκβιάζει τις φτωχές οικογένειές τους.

Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες, οι δράστες εκβίαζαν τους γονείς των θυμάτων τους απειλώντας ότι αν δεν τους έδιναν χρήματα θα πουλούσαν τα βίντεο στην τοπική «αγορά» έναντι 40 ρουπιών (περίπου 30 λεπτά του ευρώ).

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...