Και όμως η… τεχνιτή νοημοσύνη της Google προβλέπει με ακρίβεια τις καθυστερήσεις πτήσεων

Και όμως η… τεχνιτή νοημοσύνη της Google προβλέπει με ακρίβεια τις καθυστερήσεις πτήσεων

Και όμως η… τεχνιτή νοημοσύνης της Google προβλέπει με ακρίβεια τις καθυστερήσεις πτήσεων

Η συνεχώς αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τις παροχές της και φροντίζει πάντα να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Αυτή τη φορά το κατορθώνει με το να προβλέπει πότε μια ενδέχεται να έχει καθυστέρηση.

Σίγουρα, αυτό είναι αρμοδιότητα και καθήκον που επιτελείται από την εκάστοτε αεροπορική εταιρία, ωστόσο η κορυφαία μηχανή αναζήτησης δεσμεύεται να ενημερώνει το κοινό για τις πτήσεις με καθυστέρηση πολύ πριν την ανακοίνωση από την ίδια την εταιρία, αναφέρει το perierga.

1

Η Google χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να προβλέψει με ακρίβεια πότε θα καθυστερήσουν διάφορες εμπορικές πτήσεις.

Τα στοιχεία στα οποία βασίζεται για να προβλέψει μελλοντικές καθυστερήσεις είναι τα ιστορικά δεδομένα της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για προηγούμενες καθυστερήσεις πτήσεων. Οι ιθύνοντες της Google δηλώνουν ότι οι καθυστερήσεις πτήσεων μπορούν να προβλεφθούν με εγκυρότητα σε ποσοστό 80%.

Το Google Flights μαζί με την έγκαιρη ανακοίνωση των καθυστερήσεων των πτήσεων, θα δηλώνει και το λόγο της καθυστέρησης.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/TECHNOLOGIA/319824-Kai-omos-e-technite-noemosynes-tes-Google-problepei-me-akribeia-tis-kathystereseis-pteseon ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...