Και όμως… ο Φρέντι Κρούγκερ υπάρχει: Ποιο εύρημα προκάλεσε συναγερμό στη βρετανική αστυνομία

Και όμως… ο Φρέντι Κρούγκερ υπάρχει: Ποιο εύρημα προκάλεσε συναγερμό στη βρετανική αστυνομία

Αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή μίας εκ των πλέον πετυχημένων ταινιών τρόμου των περασμένων δεκαετιών.

Στο άκουσμα «Φρέντι Κρούγκερ» μία ανατριχίλα διαπερνούσε το κορμί. Και όμως, ο Φρέντι Κρούγκερ ενδέχεται να υπάρχει στην πραγματικότητα. Στα ράφια της βρετανικής αστυνομίας εντοπίστηκε ένα μεταλλικό γάντι αλά Φρέντι Κρούγκερ, με τέσσερις κοφτερές λεπίδες, γεγονός που σήμανε συναγερμός, ενώ δόθηκε αμέσως σήμα για την αναζήτηση του κατόχου του και τη σύνδεση του συγκεκριμένου «όπλου» με τυχόν εγκλήματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η βρετανική αστυνομία πρόσφερε αμνηστία σε όσους παραδόσουν τα όπλα τους. Στα ράφια της αστυνομικής αποθήκης τοποθετήθηκαν κάθε λογής αιχμηρά αντικείμενα, από σπαθιά και μαχαίρια, μέχρι ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους του ανθρώπου.

Ένα αντικείμενο, ωστόσο, προσέλκυσε την προσοχή των υπευθύνων. Ο λόγος για ένα μπρούτζινο γάντι με τέσσερις κοφτερές λεπίδες στα δάκτυλα, το οποίο παρέπεμπε στην εμβληματική φιγούρα των ταινιών θρίλερ των περασμένων δεκαετιών, του Φρέντι Κρούγκερ.

1

 

1

Το μεταλλικό γάντι βρισκόταν στην αποθήκη της Μητροπολιτικής Αστυνομίας από την επιχείρηση παράδοσης όπλων του 2015.

Το συγκεκριμένο εύρημα ωστόσο, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, καθώς οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους ένας μανιακός δολοφόνος, ο οποίος επιχειρεί ή αντέγραφε τον μνημειώδη χαρακτήρα του πιο πετυχημένου θρίλερ της εποχής που προβλήθηκε.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303348-Kai-omos-o-PHrenti-Kroygker-yparchei-Poio-eyrema-prokalese-synagermo-ste-bretanike-astynomia ΚΟΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...