Καμμένος: Δεν θα συναινέσω σε καμία χρήση του όρου “Μακεδονία” από την ΠΓΔΜ

Καμμένος: Δεν θα συναινέσω σε καμία χρήση του όρου “Μακεδονία” από την ΠΓΔΜ

Το μήνυμα ότι δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσει, ως αρχηγός κόμματος, στη χρήση του όρου «Μακεδονία» από την ΠΓΔΜ, έστειλε ο Πάνος Καμμένος.

«Όσον αφορά εμένα, όχι με την ιδιότητα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, αλλά με την ιδιότητα του αρχηγού κόμματος, σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε θα συναινέσω στην οποιαδήποτε χρήση του ελληνικού όρου “Μακεδονία” για την ονομασία των Σκοπίων», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος, σε δηλώσεις του κατά την παράδοση συγκροτήματος 8 κατοικιών, για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στο στρατόπεδο «Νταλίπη», στη Θεσσαλονίκη.

Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας υπενθύμισε την απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή και σημείωσε: «Η απόφαση των πολιτικών αρχηγών είναι η μη χρήση του όρου “Μακεδονία” και για οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα πρέπει να συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/314234-Kammenos-Den-tha-synaineso-se-kamia-chrese-toy-oroy-Makedonia-apo-ten-PGDM ΠΟΛΙΤΙΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...