Καμμένος: Πολλά από τα μέτρα που πήραμε δεν είναι ευχάριστα

Παρασκευή 10/06/2016 – 11:52Πάνος Καμμένος «Κάποια εξ αυτών δεν συμβαδίζουν με το νόημα του Συντάγματος»
«Πολλά από τα μέτρα που πήραμε δεν είναι ευχάριστα», παραδέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας ότι «κάποια εξ αυτών δεν συμβαδίζουν με το νόημα του Συντάγματος, αλλά η συμφωνία του Ιουλίου κατέληξε και σε συμφωνία στο Eurogroup».
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας σημείωσε ότι «ως Ανεξάρτητοι Έλληνες σε θέματα που είχαμε προτάξει δώσαμε μεγάλη μάχη, σε άλλα κερδίσαμε, σε άλλα χάσαμε. Κερδίσαμε στα ειδικά μισθολόγια, παρότι υπήρχε μεγάλη πίεση. Χάσαμε τον ΦΠΑ στα νησιά, η πίεση που υπήρχε ήταν να καταργηθούν όλα τα προνόμια, καταφέραμε να τα διατηρήσουμε στα μικρά νησιά».
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «Ξεκινάει μια νέα εποχή, είναι βασικό το θέμα της ψυχολογίας, που μπορεί να βοηθήσει την οικονομία. Φαίνεται ότι θα υπάρξει έκρηξη επενδύσεων, που θα βοηθήσει στο να αντιμετωπιστεί η ανεργία και να έρθει η ανάπτυξη. Πρέπει να δώσουμε και ψυχολογικά ένα σύνθημα ότι η οικονομία θα βελτιωθεί». Σύμφωνα με τον ίδιο μετά την έγκριση του Eurogroup «η χώρα απελευθερώνεται και μπαίνουμε σε απομνημοποίηση της ζωής μας» υποστηρίζοντας ότι δεν θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης μολονότι την ίδια ώρα παραδέχθηκε ότι όλοι βρίσκονται σε μεγάλη δυσκολία.
Υπενθυμιζεται, πως ο υπουργός Εθνικής Αμυνας στις 24 Μαΐου είχε χαρακτηρίσει εγκληματική και αντισυνταγματική την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...