Κανονικά η υλοποίηση του ΕΣΠΑ ξεκαθαρίζουν από το υπουργείο Οικονομίας

bb

Κυριακή 10/07/2016 – 16:16

Κανονικά θα συνεχιστούν τα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020 σύμφωνα με τα  χρονοδιαγράμματα και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, τονίζει σε ενημερωτικό σημείωμά τους το υπουργείο Οικονομίας.

Με όλες τις πλευρές να συνεχίζουν χωρίς διακοπή της ενέργειες υλοποίηση των προγραμμάτων, το υπουργείο, απαντά στις επιστολές της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Ανάπτυξης της Κομισιόν, όπου γίνεται αναφορά στο ενδεχόμενο να διακοπεί  η χρηματοδότηση των έργων, αν η έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού δείξει την ύπαρξη καρτέλ στον κατασκευαστικό κλάδο.

Συγκεκριμένα, στο σημείωμα τονίζεται πως, η έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού βρίσκεται σε εξέλιξη και το πόρισμά της αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αφορά συμβάσεις μεγάλων δημοσίων έργων των προηγούμενων τεσσάρων προγραμματικών περιόδων και πως οι ελληνικές αρχές σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής παρακολουθούν το θέμα και θα προβούν σε όλες τις διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται και προβλέπονται στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς σε σχέση με τις υπό έρευνα συμβάσεις.

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...