Καριέρα μοντέλου περιμένει τον κούκλο Ισλανδό ποδοσφαιριστή μετά το EURO

Πέμπτη 30/06/2016 – 16:51bjarnassonΗ εθνική ομάδα της Ισλανδίας, που μετρά περισσότερα ηφαίστεια από ό,τι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο φετινό EURO, καθώς προκρίθηκε στους 8 της διοργάνωσης. Όμως και οι παίκτες της εθνικής Ισλανδίας, ομολογουμένως, είναι όλοι ένας κι ένας. Σωστά μοντέλα!
Ο γυναικείος πληθυσμός δεν έμεινε ασυγκίνητος από τους ωραίους Ισλανδούς, ούτε βέβαια και οι εταιρείες ρούχων που ψάχνουν εναγωνίως νέα πρόσωπα για τις διαφημιστικές καμπάνιες τους.
bir1
Όπως το βρετανικό ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ρούχων, «ASOS», το οποίο έβαλε στο μάτι στον Ισλανδό ποδοσφαιριστή  Μπιρκίρ Μπιάρνασον.
bir2
Ο διεθνής μέσος δέχτηκε ένα μήνυμα στο Τwitter του, που του έλεγε «Μόλις τελειώσεις με το Euro κάνε μας ένα τηλέφωνο, θα σε χρειαστούμε στο επόμενο ντεφιλέ μας».
bir3
Ο Μπιρκίρ Μπιάρνασον δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένα, γράφοντας χαρακτηριστικά «Χαχα, να με γράψετε». Για την ώρα πάντως, παραμένει αφοσιωμένος στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Γαλλία το βράδυ της Κυριακής.
 
bir4
 
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...