Κερδίζει η Βέρντερ Βρέμης

Φινάλε στα περισσότερα «μεγάλα» πρωταθλήματα της Ευρώπης και θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Μπουντεσλίγκα, Πριμέρα Ντιβιζιόν και Σαμπιονά. Μία ακόμη επιλογή προκύπτει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, ενώ από το «μενού» δε θα μπορούσε να λείπει και το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα η Mybet.
Νίκη – σωτηρία για Βέρντερ
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.10. Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την απευθείας παραμονή της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας έχει σήμερα η Βέρντερ Βρέμης. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία βρίσκεται έναν βαθμό πάνω της στην κατάταξη. Μόλις μία ήττα γνώρισε η Βέρντερ Βρέμης στις εννέα τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την Μπουντεσλίγκα, στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, για δύο αποτελέσματα ταξιδεύει στη Βρέμη η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να αντιμετωπίσει τη Βέρντερ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Κόβατς χρειάζεται τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας για να πανηγυρίσει την απευθείας παραμονή του στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας, καθώς βρίσκεται στο +1 από τη σημερινή αντίπαλό του. Σε περίπτωση ήττας θα αγωνιστεί στα πλέι άουτ σε διπλούς αγώνες με την τρίτη της δεύτερης κατηγορίας Νυρεμβέργη. Αξίζει να σημειώσουμε πως εφόσον η Στουτγκάρδη κερδίσει εκτός έδρας τη Βόλφσμπουργκ, καλύπτοντας τη διαφορά τερμάτων (-17/-23) τότε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα γνωρίσει τον απευθείας υποβιβασμό. Βέβαια το τελευταίο σενάριο φαντάζει πέρα για πέρα μακρινό. «Τελικός» το σημερινό ματς, δίνουμε προβάδισμα στην έδρα.
Με το κίνητρο της Θέλτα
Συνεχίζουμε με Ισπανία και το «Χ2» σε απόδοση 2.15 στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα. Απογοητευμένη από τη… μαθηματική απώλεια του τίτλου (μετά το ατυχές 2-1 της περασμένης αγωνιστικής από την υποβιβασμένη Λεβάντε). Η ήττα από τη Λεβάντε έβαλε τέλος σε ένα σερί έξι διαδοχικών νικών σε επίπεδο πρωταθλήματος, με την Ατλέτικο να μετρά παράλληλα μόνο νίκες στα έξι τελευταία εντός για την Πριμέρα (διατηρώντας και ανέπαφη εστία στα 5/6 ματς). Η Θέλτα, από την πλευρά της, έρχεται σήμερα στο Βιθέντε Καλδερόν με σκοπό να επαναλάβει τον «άθλο» του φετινού Κυπέλλου Ισπανίας, προκειμένου με ένα διπλό να κλειδώσει την 5η θέση του πίνακα , χωρίς να ενδιαφέρεται παράλληλα για το αποτέλεσμα της Αθλέτικ Μπιλμπάο (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +1 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τους Βάσκους). Μπορεί η ομάδα από το Βίγκο να γιορτάζει την επιστροφή της στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από αρκετά χρόνια, όμως θα είναι ιδανικό το χαρμόσυνο γεγονός να συνδυαστεί και με την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του ερχόμενου Γιουρόπα Λιγκ, η οποία εξασφαλίζεται με τον τερματισμό στην 5η θέση.
Δεν είναι αδιάφορη η Λυών
Περνάμε στη Γαλλία και το «Διπλό» σε απόδοση 2.10 στο παιχνίδι Ρεμς – Λυών. Όλα τα είχε η Ρεμς, οι γκέλες απ’ τον 37χρονο Αγκασά της έλειπαν. Κι όμως, ο πολύπειρος τερματοφύλακας των γηπεδούχων πήρε στο «λαιμό» του την ομάδα και με μια αδικαιολόγητη ολιγωρία, έδωσε την ευκαιρία στη Μαρσέιγ να σκοράρει στο 56’ και να πάρει το ματς. Πλέον, τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ελπίζουν σε νίκη κόντρα στη Λυών και απώλειες των αντιπάλων. Η Ρεμς χρειάζεται οπωσδήποτε «τρίποντο» και παράλληλα περιμένει μη νίκη για Τουλούζ και Γκαζελέκ, έτσι ώστε να φτάσει στην παραμονή. Αν έστω και μια εκ των δύο αντιπάλων τους κερδίσει, τότε οι γηπεδούχοι υποβιβάζονται. Από την άλλη πλευρά, μία Λυών από άλλο πλανήτη, «σκόρπισε» τη Μονακό στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και κατέκτησε με πανηγυρικό τρόπο τη δεύτερη θέση. Τα λέει όλα το τελικό 6-1 για τους «λυονέ», οι οποίοι απέδειξαν ότι είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Όλα τελείωσαν στο 23’, σημείο όπου η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό προηγούνταν ήδη 2-0 και είδε τον αντίπαλο να μένει με 10 λόγω της αποβολής του Τραορέ. Το 4-1 του ημιχρόνου ώθησε τους οπαδούς να στήσουν πάρτι και μετέτρεψε σε σόου το δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα δεύτερη η Λυών λόγω της πολύ καλύτερης διαφοράς τερμάτων απ’ τη Μονακό, σήμερα είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος Ολάς έταξε ειδικό πριμ στους παίκτες αν καταφέρουν να κερδίσουν σήμερα τη Ρεμς, καθώς επεσήμανε ότι η επιθυμία της Λυών είναι να παραμείνει στην κατηγορία η Τουλούζ! Σαφώς καλύτερη ομάδα η Λυών, θα τη στηρίξουμε.
Με τα γκολ στη Βραζιλία
Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Ατλέτικο Μινέιρο – Σάντος για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, το οποίο κάνει σήμερα πρεμιέρα. Με στόχο την κατάκτηση του τίτλου μπαίνει στο φετινό πρωτάθλημα η Ατλέτικο Μινέιρο, καθώς πέρσι έφτασε κοντά στην πηγή, αλλά δεν… ήπιε νερό (τερμάτισε τελικά στο -12 από την πρωταθλήτρια Κορίνθιανς). Στο τιμόνι της βρίσκεται από τον περασμένο Δεκέμβριο ο γνωστός Ουρουγουανός τεχνικός Ντιέγκο Αγκίρε. Με εναλλακτικό σχήμα θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι στο σημερινό ματς, αφού ακολουθεί μεσοβδόμαδα ο κρίσιμος επαναληπτικός με τη Σάο Πάολο για το Λιμπερταδόρες. Στον αντίποδα, παραμένει ερωτηματικό αν η Σάντος θα καταφέρει φέτος να μπει στη διεκδίκηση της κούπας, την οποία αγνοεί από το 2004. Στο περσινό πρωτάθλημα κατετάγη 7η, μία επίδοση που σίγουρα δεν ικανοποίησε το απαιτητικό κοινό της. Πάντως, οι άνθρωποι της Σάντος έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον τεχνικό Ντοριβάλ Τζούνιορ, που ανέλαβε τις τύχες της τον περασμένο Ιούλιο. Θετική είναι η ψυχολογία και από την κατάκτηση του περιφερειακού πρωταθλήματος Παουλίστα Α1 (επί της Οσάσκο Αουντάξ) στο μεσοδιάστημα. Περιμένουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Χαμηλό σκορ στην Ισπανία
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα και τον αγώνα Ουνικάχα Μάλαγα – Βαλένθια, στον οποίο θα πάμε με το Under 153 πόντους σε απόδοση 1.90. Απόψε ξεκινάει η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της ACB και η Μάλαγα έχει σχεδόν «οριστικοποιήσει» την τελική της θέση που θα είναι η έκτη, ενώ η Βαλένθια μπορεί να καταλήξει από την πρώτη μέχρι την τρίτη. Αν νικήσει σήμερα η Μάλαγα τότε θα είναι οριστικά έκτη και θα «ρίξει» την Βαλένθια στην τρίτη θέση οπότε θα αναμετρηθούν στα προημιτελικά των πλέι-οφ. Αν νικήσει η Βαλένθια θα συνεχίσει να έχει ελπίδες για την πρωτιά αλλά θα πρέπει να ηττηθεί μία φορά η Μπαρτσελόνα, ή αύριο από την Εστουντιάντες ή την τελευταία αγωνιστική από την Κανάριας εντός, ενδεχόμενο πολύ απίθανο. Φυσικά η Μάλαγα του Πλάθα θέλει να νικήσει απόψε γιατί προτιμά στα προημιτελικά την Βαλένθια αντί της Ρεάλ ενώ η Βαλένθια θέλει τη νίκη όχι μόνο για να διατηρήσει τις ελπίδες για πρωτιά αλλά και να τερματίσει δεύτερη ώστε να έχει το ενδεχόμενο πλεονέκτημα έδρας στους πιθανούς ημιτελικούς με τη Ρεάλ. Με τα δεδομένα του αγώνα μόνο Under 153 μπορούμε να παίξουμε γιατί εκτός της κρισιμότητας που ενισχύει το Under, τα τελευταία σκορ των ομάδων ήταν χαμηλά, 62-88 με τη Ρεάλ η και 60-86 με την Χιπουσκόα για τη Μάλαγα, 75-78 με Σαραγόσα, 75-65 με Μπαρτσελόνα, 80-62 με Μούρθια για την Βαλένθια. Τα δύο χαμηλά σκορ της Μάλαγα με Χιπουσκόα και Ρεάλ ήταν «κατόρθωμα» γιατί η Χιπουσκόα τελευταία έπαιζε άναρχο μπάσκετ και παρουσίαζε μόνο μεγάλα σκορ ενώ με τη Ρεάλ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά αφού παρουσίασε χαμηλό σκορ 150 πόντων απέναντι σε μια ομάδα που τα 170+ είναι ρουτίνα. Επιλογή λοιπόν το Under 153.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...