Κι όμως το καλοκαίρι μπορείτε πιο εύκολα να χάσετε κιλά

Κι όμως το καλοκαίρι μπορείτε πιο εύκολα να χάσετε κιλά
Το καλοκαίρι ενδείκνυται να χάσετε περισσότερα κιλά, σε σχέση με το χειμώνα. Οι λόγοι είναι αρκετοί και είναι σίγουρο ότι θα συμφωνήσετε και εσείς!

Αρχικά λόγω της έντονης ζέστης αποφεύγετε να τρώτε βαριά φαγητά, τα οποία σας φουσκώνουν. Επιλέγετε πιο light επιλογές όπως δροσερές σαλάτες και κρέας χωρίς περιττές σάλτσες και μπαχαρικά.

Για τον ίδιο λόγο, αδυφατώνεστε πιο εύκολα με αποτέλεσμα να πίνετε περισσότερο νερό. Είναι το κύριο αντιοξειδωτικό μέσο για να αποβάλλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας.

Λίγο η παραλία, λίγο τα παιχνίδια στην άμμο, το καλοκαίρι αθλείστε περισσότερο από το χειμώνα- αν δεν είστε ο απόλυτος fit χαρακτήρας- χωρίς μάλιστα να το καταλαβαίνετε. Αρκεί να σας πούμε ότι το κολύμπι είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους να γυμνάσετε όλο σας το σώμα.

Τέλος σπάνια μένετε μέσα στο σπίτι. Αυτό έχει τα καλά του αλλά και τα αρνητικά του. Για παράδειγμα μία βόλτα σε ένα καλό εστιατόριο μπορεί να σας χαρίσει περιττές θερμίδες, από το πιάτο που θα δοκιμάσετε. Ωστόσο μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, να επιλέξετε την πιο light επιλογή που θα βρείτε στον κατάλογο και να αποκτήσετε ελάχιστες θερμίδες.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι με τόση ζέστη, η όρεξη δεν ανοίγει, ευτυχώς κλείνει και αποφεύγετε τα συχνά τσιμπολογήματα και τα άκρως λιπαρά snacks.

Επωφεληθείτε λοιπόν από την εποχή και χάστε τώτα κιλά, για καλύτερες εμφανίσεις στην παραλία και για να κάνετε μία καλή και δυναμική αρχή για το χειμώνα που πλησιάζει!

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...