Κλείνει Σχολή λόγω ποντικιών και σκορπιών!

Κλείνει Σχολή λόγω ποντικιών και σκορπιών!
Τριτοκοσμικές καταστάσεις σε πανεπιστήμιο της χώρας

Πρόκειται για την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην οποία όπως λένε οι υπεύθυνοι, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, με τη σύμφωνη γνώμη των προέδρων της Πολυτεχνικής Σχολής, η σχολή θα κλείσει το διήμερο 27 και 28 Μαΐου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. «Είναι γεγονός ότι στους χώρους των υπογείων (και όχι μόνο) κυκλοφορούν ποντίκια και σκορπιοί, ενώ η κεντρική διοίκηση έχει διαθέσει μόνον 2-3 καθαρίστριες για όλη τη Σχολή των 55.000 τ.μ.», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κοσμήτορας της Σχολής κ. Κωνσταντίνος-Βασίλειος Ε. Κατσάμπαλος, σε επιστολή του προς τις πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ, καθώς και τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως διαβάζουμε στην Ημερησία.

Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα όμως και στη φύλαξη της Σχολής καθώς καθημερινά οι φοιτητές της σχολής γίνονται μάρτυρες περιστατικών χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών.

ΠΑΙΔΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...