Κοτρωνιάς-Σωτηρόπουλος: Παραιτήθηκαν ή τους παραίτησαν Ραγδαίες εξελίξεις στο Δήμο Ναυπακτίας.

bb

Ο Θωμάς Κοτρωνιάς υπέβαλε την παραίτηση του από αντιδήμαρχος Οικονομικών διατηρεί το χαρτοφυλάκιο του Δήμου Αποδοτίας και πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ και ο κ. Σωτηρόπουλος από εντεταλμένος αλλά παραμένει δημοτικός συμβουλος.

-Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ώρες από το “προφητικό” δημοσίευμα του Nafpaktianews, σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάζει η δημοτική πλειοψηφία.

Ο Θ. Κοτρωνιάς και ο κ. Σωτηρόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες του Νafpaktianews υπέβαλαν  με σχετική αίτηση προς τον δήμαρχο Ναυπακτίας την παραίτησή του από την θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών και ο κ. Σωτηρόπουλος από εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος Πυλήνης, παραιτήσεις τις  οποιες  δεν έχει γίνει γνωστο ότι  δήμαρχος τις αποδέχθηκε ..

Το κακό κλίμα πάντως ανάμεσα στον δήμαρχο Τ. Λουκόπουλο και τον Θ. Κοτρωνιά αποτυπώθηκε από την πρωινή συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο για θέματα ΔΕΥΑΝ, όπου οι δύο άνδρες έμοιαζαν σαν “ξένοι στην ίδια πόλη”

Ωστόσο η παραίτηση Κοτρωνιά,μπορεί να μην είναι προσωπική υπόθεση αλλά να υποχρεώθηκε σ’αυτή έπειτα από σχετικές  πιέσεις. Φαίνεται για την ώρα πάντως ότι διατηρεί τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΝ ,αφού έχει δρομολογήσει αρκετά σημαντικά έργα προς υλοποίηση και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να τα παραδώσει “πιάτο” στον επόμενο.

kotronias

Το κλίμα για τον ίδιο και για τους υπόλοιπους δύο (Σωτηρόπουλο – Κούκουνα) – την ομάδα των Ορεινών δηλαδή – ήταν ήδη βαρύ από χθες το βράδυ, έπειτα από την αποχώρησή τους από το δημοτικό συμβούλιο.

sotiropoulosΣύμφωνα με πληροφορίες απειλούσε με παραίτηση από την θέση του εντεταλμένου και ο κ.Σωτηρόπουλος κάτι που τελικά έκανε πράξη επιβεβαιώνοντας το πρωινό δημοσίευμα του Nafpaktianews.gr

Αναμφίβολα, το κλίμα στην δημοτική ομάδα του κ. Λουκόπουλου είναι αρκετά βαρύ και φαίνεται από τις εξελίξεις ότι ο ίδιος ο δήμαρχος, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να επανέλθει η ισορροπία και ηρεμία στην δημοτική παράταξη.

Το σίγουρο είναι ότι απ’ όλη αυτή την κατάσταση θα υπάρξουν μετασεισμικές ακολουθίες πιθανόν και με νέες παραιτήσεις, μένει αυτό όμως να αποδειχθεί στην πράξη. Όλα αυτά συνέβησαν στην αποψινή συνεδρίαση της εκτελεστικής η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

 

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...