Κουίκ: “Στουρνάρας και Θεοχάρης ξέρουν τι σημαίνει μάνα;”

Κουίκ:
Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του γγ Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη εξαπολύει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ,με αφορμή δημοσίευμα για τη μεταχείριση από τις οικονομικές αρχές μίας 90χρονης με Αλτσχάιμερ.

Σε ερώτησή του, ο κ. Κουίκ, τονίζει πως «μόνο οργή, αγανάκτηση και θλίψη μπορεί να προκαλέσει η αποκάλυψη για τις αθλιότητες σε βάρος 90χρονης με Αλτσχάιμερ, που για χρέος 5.000 ευρώ στην εφορία, την περιέφεραν φρουρούμενη μέρες ολόκληρες ανάμεσα σε αστυνομικά τμήματα, στρατιωτικά νοσοκομεία, Δρομοκαΐτειο και εισαγγελικά γραφεία».

Συνεχίζοντας ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ρωτά:

    «Στουρνάρας και Θεοχάρης ξέρουν τι σημαίνει μάνα; Τι σημαίνει γιαγιά; Ως πότε αυτές οι αθλιότητές τους σε βάρος των γερόντων γονέων μας;

    Και επί πλέον:

    1. Θα αποφασίσει να παρέμβει ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, με σχετική τροποποίηση του νόμου περί συλλήψεων για χρέη στο δημόσιο και μάλιστα για ελάχιστα ευρώ, ηλικιωμένων και πασχόντων πολιτών;

    2. Αληθεύει η καταγγελία ότι έγινε και έκκληση στο Μέγαρο Μαξίμου για να δοθεί ένα τέλος στην απάνθρωπη μεταχείριση της 90χρονης, χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση; “Δεν ίδρωσε το αυτί τους”, όπως ελέχθη χαρακτηριστικά…».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...