Κουβέλης: Ο Παπανδρέου δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για προσχώρηση στη ΔΗΜΑΡ

Κουβέλης: Ο Παπανδρέου δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για προσχώρηση στη ΔΗΜΑΡ
«Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για προσχώρηση στη ΔΗΜΑΡ» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, αναφερόμενος στα περί «συνωμοσίας» λόγω της κοινής παρουσίας των Γιώργου Παπανδρέου και του ιδίου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, την ερχόμενη Δευτέρα.
Ο κ. Κουβέλης έσπευσε, δε, να ξεκαθαρίσει ότι «η συνάντηση δεν έχει τίποτα από κάτω». Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΙ σημείωσε ότι «Η ΔΗΜΑΡ δεν είναι κανενός κολυμβήθρα του Σιλωάμ», ενώ είπε ότι ζητούμενο είναι να συγκροτηθεί η Κεντροαριστερά, που θα έχει συγκεκριμένη παρουσία στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε ότι «η χώρα μπαίνει σε ένα δρόμο κυβερνήσεων συνεργασίας που θα πρέπει να είναι προοδευτικές, να στηρίζονται σε συγκεκριμένη κυβερνητική βάση και που θα πρέπει να εξασφαλίζουν φερεγγυότητα ότι τα όσα συμφωνούνται θα τηρούνται».

«Δεν προσωποποιώ την πολιτική μου, ούτε με Σαμαρά, ούτε με Βενιζέλο, ούτε με Τσίπρα. Το ζητούμενο για εμάς είναι το περιεχόμενο της πολιτικής» επισήμανε.

Αναφερόμενος στο δημόσιο χρέος, ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει νέα διαπραγμάτευση σχολιάζοντας ότι «είναι τόσο υψηλό που αν δεν αναδιαρθρωθεί, αν δεν επιμηκυνθεί αν δεν μειωθούν τα επιτόκια δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί όλοι να δουλεύουμε χωρίς να έχουμε την ελάχιστη απολαβή δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το χρέος».

ΠΟΛΙΤΙΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...