Κουτσούμπας:Η κυβέρνηση επιχειρεί για ακόμα μια φορά να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό

dimitris-koutsoumpas-bouli

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση που διεξάγεται αυτή την ώρα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση νομιμότητας δανειοδότησης κομμάτων και εταιρειών ΜΜΕ από τραπεζικά ιδρύματα. Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε πως η κυβέρνηση επιχειρεί για ακόμα μια φορά να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό, έχοντας ήδη συμφωνήσει με το κουαρτέτο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα.

Επισήμανε, επίσης, ότι η προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι, καθώς η ίδια λέει στον λαό πως αυτή η αξιολόγηση θα είναι η τελευταία δύσκολη πράξη και ότι μετά θα ξεκινήσει η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους, ενώ συμπλήρωσε πως όποια ενδεχόμενη μείωση του δημοσίου χρέους θα επιφέρει 4ο μνημόνιο.

«Είναι σίγουρο πλέον ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν πρωτοτυπεί με την σύσταση εξεταστικής γιατί η πείρα έχει δείξει πως ποτέ το μαχαίρι δεν μπήκε στο κόκαλο» τόνισε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως η «κυβέρνηση σηκώνει υποκριτικά τη σημαία της πάταξης της διαφθοράς».

The post Κουτσούμπας:Η κυβέρνηση επιχειρεί για ακόμα μια φορά να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό appeared first on indicator.gr.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...