Κούλογλου: Δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας για να σταματήσουν έναν καμικάζι αν θέλει να εκραγεί

Κούλογλου: Δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας για να σταματήσουν έναν καμικάζι αν θέλει να εκραγεί

Κατηγορία

christos.papad…
Τρίτη 22/03/2016 – 18:29

Κούλογλου

«ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ 100.000 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ»

«Δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας για να σταματήσουν έναν καμικάζι  εάν θέλει να εκραγεί. Το αεροδρόμιο είναι πολύ μεγάλο με 100.000 επιβάτες την ημέρα. Αν μπει κάποιος με την βαλίτσα του που περιέχει εκρηκτικά και σκάσει μαζί της, τι μπορεί να γίνει; Να βάλουν ανιχνευτή μετάλλων να τους ελέγχουν πριν μπουν; Το ίδιο ισχύει και για το Μετρό».

Τα παραπάνω σημείωσε από τις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και πρόσθεσε: «Αν θέλουμε να λύσουμε πραγματικά το πρόβλημα της τρομοκρατίας πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις αιτίες που γεννάνε την τρομοκρατία».

Ο Στέλιος Κούλογλου περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στις Βρυξέλλες λίγες ώρες μετά από τις επιθέσεις, την παρομοίασε με την αντίστοιχη που επικρατούσε μετά από την επίθεση στους δίδυμους πύργους την 11η Σεπτεμβρίου.

«Είναι  παγωμένο το κλίμα, λίγος κόσμος στους δρόμους και πολλά αυτοκίνητα από πολίτες που έχουν εγκαταλείψει τις δουλειές τους. Πολλές δημόσιες υπηρεσίες και γραφεία διεθνών οργανισμών εκκενώθηκαν. Ο αέρας «μυρίζει» κάτι μεταξύ θλίψης και φόβου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κούλογλου.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...