Κούρεμα χρέους στον Αλ. Φλαμπουράρη

bb
Κούρεμα χρέους στον Αλ. Φλαμπουράρη

– Ο δήμος Αίγινας του έσβησε χρέος κατά σχεδόν 60%
– Αντί για 6.656,47, του έκαναν… σκόντο σχεδόν 4.000€ και πλήρωσε 2.618,76 ευρώ


– Η απόφαση για το… κούρεμα χρέους στον υπουργό Επικρατείας ανέβηκε στη Διαύγεια στις 14 Σεπτεμβρίου 2015
– ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Νέες αντιδράσεις έρχεται να προκαλέσει δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, σύμφωνα με το οποίο ο Δήμος Αίγινας έκανε… σκόντο σε χρέος του Αλέκου Φλαμπουράρη και του… χάρισε το 60%. Η απόφαση έχει αναρτηθεί και στη Διαύγεια.

Όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του Στίγμα στα Νέα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης είχε χρέος 6.659,47 ευρώ στο δήμο Αίγινας από κατανάλωση νερού. Ένα χρέος που υπήρχε από το 2010. Με απόφαση που “ανέβηκε” στη Διαύγεια, ο δήμος αποφάσισε να “χαρίσει” στον Αλέκο Φλαμπουράρη το σχεδόν 60% του χρέους του.

Όπως αναφέρει η απόφαση, «εξετάσθηκε το αίτημα του ως άνω καταναλωτή ύδρευσης και εγκρίθηκε λόγω αυξημένης κατανάλωσης να γίνει διόρθωση των ως άνω λογαριασμών ύδρευσης». Έτσι, από το συνολικό ποσό που πλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας ήταν 2.618,76 ευρώ και του χαρίστηκαν σχεδόν 4.000€. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το χρέος αυτό των 2.618,76 πληρώθηκε σε 18 δόσεις!

Η απόφαση του δήμου Αίγινας έχει “ανέβει” στη Διαύγεια στις 14.09.2015, δηλαδή όχι μόνο ενώ ο Αλέκος Φλαμπουράρης ήταν υπουργός της κυβέρνησης αλλά και έξι μέρες πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Δείτε εδώ την απόφαση του δήμου Αίγινας όπως ανέβηκε στη Διαύγεια

Η νέα αποκάλυψη έρχεται ενώ στην επικαιρότητα εξακολουθεί να παραμένει το θέμα με τη δήλωση πόθεν έσχες του υπουργού Επικρατείας, ο οποίος δεν δήλωσε τη μεταβίβαση μετοχών αξίας σχεδόν ενός εκατομμυρίου της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ η οποία έγινε τον περασμένο Απρίλιο., γράφει το newsit.gr 

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...