Κρατάτε με, κρατάτε με…

Κρατάτε με, κρατάτε με...
Δεν την ξέρω την κυρία με τα λαχανί που  θυμίζει λάχανο ζωντανό εποχής  , ούτε ψηφίζω στην περιοχή που κατέβηκε υποψήφια και δυστυχώς το κιτς την έβγαλε πρώτη σε ψήφους στο Μαρούσι από ότι διάβασα.
Πρώτη φορά την είδα πάλι υπερλατέρνα να ποζάρει δίπλα στον δήμαρχο Αμαρουσίου κύριο Παττούλη προεκλογικά και πάλι μου μπήκε στο μάτι γιατί μου θύμισε με το έντονο  βάψιμό της  και το προκλητικό της ντύσιμο να μην πω καλύτερα τι.

Τώρα την ξαναβλέπω μέσα στα μίνια και τα μπούστα και τα λαχανιά και τα μάτια τραβάτε με κι ας κλαίω να ξαναποζάρει με πολιτικούς και δημοτικούς συμβούλους ,της πάνω Αθήνας ,με το πόδι αλλά μοντέλο στημένο  για να φαίνεται μακρύ και το μίνι  τόσο όσο δεν πάει άλλο, ούτε για την ηλικία ούτε για την περίσταση ,ούτε χριστιανή  μου για το σεβασμό που πρέπει να δείχνεις σε αυτούς που σε ψήφισαν.

Είναι εποχές αυτές για να κάνει τόσο κραυγαλέα πάρτι;

Είναι εποχές αυτές να τα κάνει και να τα δείχνει κιόλας;

Όταν έξω στο δρόμο ο κόσμος τρώει από τα σκουπίδια τα ληγμένα προϊόντα, τα μπαγιάτικα ψωμιά και τα σάπια λάχανα εσύ τα φοράς και κάνεις υπέρλαμπρο πάρτι με σαμπάνιες σολομούς και άσπρα φουρά στον κήπο της δεξίωσης ;

Σε ποια χώρα ζεις στην δική σου; Δεν σκέφτεσαι ότι προσβάλεις το κοινό αίσθημα κάνοντας τέτοιες προκλητικές κινήσεις ;

Βγες να δεις τον κόσμο κατάματα και άσε τους νεοπλουτισμούς.

Όχι τίποτα άλλο αλλά κάνεις και κακό στο προφίλ του συζύγου που τόσο καιρό δήμαρχος έχει προσπαθήσει πολύ για το προφίλ του.

Μέχρι στις αποστολές της εκκλησίας της Ελλάδος για φάρμακα και φωτογραφήσεις τρέχει ο άνθρωπος για να βοηθήσει στο κοινό καλό κι εσύ του χαλάς το image;

Ντροπή δεν είναι; 

Με εκτίμηση

ΜΓ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...