Κυρίτσης: Η Ειδομένη δεν θα παραμείνει, αλλά δεν θα μιλήσω με χρονοδιάγραμμα

Κυρίτσης: Η Ειδομένη δεν θα παραμείνει, αλλά δεν θα μιλήσω με χρονοδιάγραμμα

Κατηγορία

phpanos
Πέμπτη 12/05/2016 – 12:24

Γιώργος Κυρίτσης

Κατηγορηματικός ότι “δεν θα παραμείνει η Ειδομένη” εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του συντονιστικού για το προσφυγικό Γιώργος Κυρίτσης, αποφεύγοντας ωστόσο να δώσει ακριβή χρονικό ορίζοντα.

Μιλώντας στον real fm, ο κ. Κυρίτσης ρωτήθηκε για το χρονοδιάγραμμα για την εκκένωση της Ειδομένης, με τον ίδιο να σημειώνει χαρακτηριστικά: ” θα αποφύγω να μιλήσω με χρονοδιάγραμμα. Το θέμα είναι να το κάνουμε αποτελεσματικά και όχι γρήγορα”. Στο ίδιο πλαίσιο, εξήγησε πως και στον Πειραιά “η προσπάθεια ήταν το λιμάνι να μπορεί να δουλέψει κανονικά”.

Σε ό,τι αφορά δε στη μηνυτήρια αναφορά κατοίκων της Ειδομένης προς τον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, σημείωσε μόνο ότι “το λόγο έχει η δικαιοσύνη”.  

Σε μια προσπάθεια τέλος να τον υπερασπιστεί, ανέφερε ότι ” δεν υπάρχει η εικόνα που να έχει να κάνει με κάποια αύξηση της παραβατικότητας. Αυτό είναι μια επιτυχία της αστυνομίας και έχει να κάνει και με τη συμπεριφορά των προσφύγων που είναι καλή. Ενδεχομένως κάποιες ακραίες ομάδες να θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα”, ανέφερε.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...