Κύπελλο Ελλάδος : Εύκολες προκρίσεις στα προημιτελικά για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο – Oι φάσεις και τα γκολ των αγώνων (video)

Εύκολες προκρίσεις στους ”8” πέτυχαν σήμερα όπως ήταν αναμενόμενο η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος απέναντι σε Παναιτωλικό, Τρίκαλα και ΟΦΗ αντίστοιχα.

Στο ΟΑΚΑ, η  ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού, χάρη στο γκόλ του Λόπες στο 66ο λεπτό και με δύο νίκες (η πρώτη με 0-4 στο Αγρίνιο) προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Ο ΠΑΟΚ άργησε αλλά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με πρωταγωνιστή τον Πρίγιοβιτς που πέτυχε δύο γκόλ στο 78′ και στο 94′, επικράτησε των Τρικάλων στη Τούμπα με 2-1. Η ομάδα των Τρικάλων είχε ισοφαρίσει στο 92′ με τον Μιλοσάβλιεφ. Έτσι και ο ΠΑΟΚ με συνολικό σκόρ 7-2 και με δύο νίκες, προκρίθηκε στα προημιτελικά.
Το γκόλ του Σπιριδόνοβιτς στο 28′, ήταν αρκετό για τον Πανιώνιο να σημειώσει ακόμα μία νίκη με 0-1 αυτή τη φορά στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΟΦΗ των πολλών διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων. Σε συνδυασμό με το νικηφόρο 2-0 της Νέας Σμύρνης και ο Πανιώνιος προκρίθηκε πανηγυρικά στους ”8” του θεσμού. Με τον αποκλεισμό του ΟΦΗ και των Τρικάλων καμία ομάδα από το πρωτάθλημα της Football League, δε συνεχίζει στο Κύπελλο.

Αναλυτικά :
ΟΦΗ – Πανιώνιος  0-1 (0-2)
ΠΑΟΚ – Τρίκαλα  2-1  (5-1)
ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-0  (4-0)
Αύριο :
15.00  Oλυμπιακός – Πλατανιάς  (2-0)
17.15  Ξάνθη  –  ΑΕΛ  (0-3)
17.15  ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός  (0-1)
19.30  Παναθηναϊκός – Λαμία  (1-4)
Πέμπτη :
19.30  Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης  (1-0)

Οι φάσεις και τα γκόλ των σημερινών αγώνων :

https://www.youtube.com/watch?v=IZbB_CpDoHM

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...