Κύπελλο Φωκίδας: Στην επόμενη φάση ο Απόλλωνας Ευπαλίου. Ρεπορτάζ

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-2 πέτυχε χθες ο Απόλλων Ευπαλίου στα Μαλάματα επί του ισχυρού Αμφισσαϊκού, στον πλαίσιο των προημιτελικών του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Φωκίδας. Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να ανταπεξέλθει και να πετύχει μια πανάξια νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά. Μόλις στο 7΄ ο Αμφισσαϊκός κατάφερε να προηγηθεί όταν σε εκτέλεση φάουλ του Παππά από το κέντρο του γηπέδου ο Κ. Ιωάννου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χασαπογιάννη. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας πήρε τα ηνία του αγώνα, έκανε αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα κεφαλιά του Χ. Φλέγγα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Πιλάλα. Στο 39΄ ο Απόλλωνας ισοφάρισε σε 1-1 όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γ. Αθανασόπουλου έξω από την περιοχή ο Δρίβας στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Με το σκορ 1-1 τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμφισσαϊκός ξεκίνησε καλύτερα και κατάφερε να προηγηθεί με 2-1 όταν ο Σνιγκούρ με σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδίασε τον Χασαπογιάννη. Στη φάση αυτή ο Απόλλωνας διαμαρτυρήθηκε καθώς η μπάλα έφτασε στον Σνιγκούρ μετά από καταφανέστατο φάουλ στον Γ. Φλέγγα που δεν υπέδειξε ο κ-ος Καραπλής. Από εκεί και μετά οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και ισοφάρισαν με ωραίο γκολ Γιάννη Φλέγγα στο 64΄. Στο 68΄ ο Β. Αθανασόπουλος μπήκε από δεξιά και γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Γ. Φλέγγα μέσα στην περιοχή που σούταρε πάνω από το τέρμα. Στο 75΄ έγινε η ολική ανατροπή όταν και πάλι ο Γιάννης Φλέγγας με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ[ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ Λάκης]      ΧΑΣΑΠΟΓΙΑΝΝΗΗΣ Δήμος, ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ Κώστας, ΖΕΚΑΣ Κώστας, ΦΛΕΓΓΑΣ Βασίλης, ΚΟΝΤΟΣ  Ηλίας, ΖΕΡΒΑΣ Γιώργος, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κώστας [58΄ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαγγέλης], ΦΛΕΓΓΑΣ Γιώργος, ΦΛΕΓΓΑΣ Χρήστος, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος, ΦΛΕΓΓΑΣ Γιάννης.

 

ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ:  [ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Θωμάς]     ΠΙΛΑΛΑΣ, ΞΕΠΛΑΤΗΣ, ΔΡΙΒΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ Ι., ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ [17΄ ΚΑΡΙΑΜΠΑΣ], ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ, ΣΝΙΓΚΟΥΡ, ΠΑΠΠΟΣ [81΄ ΣΚΟΥΤΑΣ], ΙΩΑΝΝΟΥ Κ., ΛΥΤΡΑΣ [67΄ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ].

 

 

Αναλυτικά τα  αποτελέσματα των τριών αγώνων νοκ άουτ του περασμένου Σαββάτου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ – ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ        3-2

ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ ΧΡΙΣΣΟΥ – ΔΩΡΙΕΙΣ                      2-2  (4-5 στα πέναλτι)

ΟΙΑΝΘΗ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ      0-8

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...