Λάρισα: 100 χάπια ecstasy από την Ολλανδία σε 25χρονο παρέδωσε ένας ταχυδρόμος!

Λάρισα: 100 χάπια ecstasy από την Ολλανδία σε 25χρονο παρέδωσε ένας ταχυδρόμος!

Μπορεί στην αρχή να το έπαιζε δύσκολος… παρά το γεγονός ότι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να παραλαμβάνει ένα φάκελο αλληλογραφίας  με χάπια ecstasy από την είσοδο της πολυκατοικίας του στη Λάρισα, ένας 25χρονος Έλληνας.

Στην προσπάθειά του να γλυτώσει της συλλήψεως, πρόβαλλε αντίσταση στους αστυνομικούς και έσπρωξε έναν αστυνομικό, αλλά στο τέλος του φόρεσαν τις χειροπέδες! Το δέμα εξ Ολλανδίας , το οποίο είχε τον νεαρό ως παραλήπτη, αλλά όχι με τα πραγματικά στοιχεία του, περιλάμβανε δύο νάιλον συσκευασίες με 100 ναρκωτικά χάπια ecstasy. Ο αποστολέας του δέματος, παρά τις έρευνες που γίνονται από τη στιγμή που βρήκαν τον φάκελο, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα!

Από την έρευνα που έγινε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, στο σπίτι του νεαρού, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα του, βρέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και 367,6 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού, ενώ κατασχέθηκαν ένα tablet, ένας φορητός υπολογιστής, δύο κινητά και 600 ευρώ. Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για αντίσταση και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/301167-Larisa-100-chapia-ecstasy-apo-ten-Ollandia-se-25chrono-paredose-enas-tachydromos ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...