Μήπως τόσα χρόνια σουρώνετε τα μακαρόνια σας με λάθος τρόπο; – Διαβάστε το κείμενο και θα καταλάβετε τα λάθη που κάνατε

Μήπως τόσα χρόνια σουρώνετε τα μακαρόνια σας με λάθος τρόπο; – Διαβάστε το κείμενο και θα καταλάβετε τα λάθη που κάνατε

1

Ένα tweet ήταν αρκετό για να μας ανοίξει τα μάτια και να μας κάνει να διαπιστώσουμε πως τόσα χρόνια σουρώναμε με λάθος τρόπο τα μακαρόνια μας. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Τα μακαρόνια είναι ένα από τα πιο εύκολα φαγητά που οι περισσότεροι από εμάς -και ιδίως όσοι έχουν παιδιά- τα μαγειρεύουμε τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα.

Ο τρόπος μαγειρέματός τους μέχρι σήμερα ήταν ο εξής: Ξεκινάμε βράζοντας αλατισμένο νερό σε μια κατσαρόλα. Έπειτα, μόλις βράσει το νερό, ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και τα αφήνουμε να βράσουν για όσα λεπτά λέει η συσκευασία (συνήθως 8-10 λεπτά). Έπειτα τα σουρώνουμε με το σουρωτήρι στον νεροχύτη, προσθέτουμε τη σάλτσα της επιλογής μας και τα τρώμε.

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως το σούρωμα τον μακαρονιών μπορεί να γίνει ακόμα πιο εύκολο και γρήγορο;

Μια χρήστρια του Twitter ανέβασε πριν από μερικές μέρες μια φωτογραφία που άλλαξε για πάντα τα δεδομένα στο σούρωμα.

1

Αυτό που κάνει είναι ότι βάζει το σουρωτήρι μέσα στην κατσαρόλα και μετά χύνει το νερό. Έτσι σύμφωνα με το spirossoulis.com ,τα μακαρόνια μένουν στην κατσαρόλα όπου μπορεί πλέον ο εκάστοτε μάγειρας να προσθέσει τα υλικά που θέλει χωρίς να κάνει ιδιαίτερο χαμό στην κουζίνα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/328066-Mepos-tosa-chronia-soyronete-ta-makaronia-sas-me-lathos-tropo-Diabaste-to-keimeno-kai-tha-katalabete-ta-lathe-poy-kanate ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...