Μία γυναίκα φωτογράφιζε την καταστροφή. Αυτό όμως που είδε δυο λεπτά αργότερα, την έκανε να παγώσει!… (Εικόνα)

καταστροφή

Αυτή η απίστευτη ιστορία συνέβη στην πόλη Ayolas της Παραγουάης

Το καλοκαίρι του 2014, αυτή η πόλη έζησε μία από τις χειρότερες καταιγίδες στην ιστορία της. Η βροχή έπεφτε συνεχώς και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν οι κάτοικοί της ήταν να κοιτάνε και να περιμένουν να τελειώσει.

Ωστόσο, συνέβη και κάτι καλό σε αυτή την τραγωδία. Μια γατούλα προσπαθούσε να επιπλεύσει στο νερό αλλά σιγά σιγά έχανε τη δύναμη της. Απεγνωσμένη, προσπάθησε να πιαστεί από ό,τι μπορούσε, αλλά φαινόταν να μην υπάρχει σωτηρία. Ώρες αργότερα, μια γυναίκα τράβηξε αυτή τη συγκλονιστική φωτογραφία:

mia-gineka-fotografize-tin-katastrofi-afto-pou-ide-lepta-argotera-1

Αυτός ο γενναίος σκύλος μάζεψε τη γάτα, την έβαλε στη ράχη του και διέσχισε το ποτάμι, όπως αναφέρει το destora. Η Karen Forcado φωτογράφισε αυτή τη στιγμή και τη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook με την παρακάτω λεζάντα: “Αυτό το θέμα με σκότωσε… Συνέβη στο Ayolas… μια εικόνα που θα μείνει στο μυαλό και την καρδιά μου”.

Η φωτογραφία έγινε viral μετά τις εκτενείς πλημμύρες στην Παραγουάη, την Αργεντινή και τη Βραζιλία, κατά τη διάρκεια των οποίων πέθαναν 2 άνθρωποι και πάνω από 20.000 εκκένωσαν τα σπίτια τους. Αυτά τα δύο ζώα μας δείχνουν ότι όλοι είμαστε αδέρφια. Δεν είναι πανέμορφο;

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...