Μαζεύουν υπογραφές για να τιμωρηθεί ο Σέρχιο Ράμος!

Μαζεύουν υπογραφές για να τιμωρηθεί ο Σέρχιο Ράμος!

Ξεφεύγει το θέμα με την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος για μία ακόμα φορά έγινε η πέτρα του σκανδάλου με αφορμή τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ. Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο Μοχαάμετ Σαλάχ Αμπντέλ-Χακίμ ξεκίνησε να μαζεύει υπογραφές στην ιστοσελίδα change.org, ζητώντας από την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ να τιμωρήσει τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, διότι τραυμάτισε σκόπιμα και με πρόθεση τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Στο εισαγωγικό κείμενο μπορεί να διαβάσει κανείς: «Ο Σέρχιο Ράμος σκόπιμα κλείδωσε το χέρι του Μοχάμεντ Σαλάχ κάτω από την μασχάλη του, προκαλώντας εξάρθρωση ωμοπλάτης, με αποτέλεσμα όχι να χάσει το υπόλοιπο του παιχνιδιού, αλλά πιθανότατα και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Αργότερα συνέχισε να υποδύεται, υποστηρίζοντας ότι ένας παίκτης της Λίβερπουλ τον χτύπησε εκτός φάσης, κάνοντας τον διαιτητή να δώσει στον Μανέ μία κάρτα που δεν άξιζε.

Ο Σέρχιο Ράμος αντιπροσωπεύει ένα φρικτό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών. Αντί να κερδίζει παιχνίδια τίμια, χρησιμοποιεί κόλπα που λερώνουν το πνεύμα του παιχνιδιού και το fair play. H ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ πρέπει να πάρουν μέτρα εναντίον του Ράμος, αλλά και παρόμοιων παικτών, χρησιμοποιώντας το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο για να κρατήσουν υγιές το πνεύμα του παιχνιδιού».

Η καμπάνια αυτή έχει προκαλέσει έναν μικρό χαμό, αφού μόλις σε μερικές ώρες πάνω από 130.000 άτομα έχουν υπογράψει αυτό το κείμενο, με τις τάσεις να είναι φοβερά αυξητικές, δείγμα του μένους που υπάρχει εναντίον του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/333121-Mazeyoyn-ypographes-gia-na-timorethei-o-Serchio-Ramos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...