Μαξίμου: Δεν υπάρχουν νέα μέτρα-μέσα ενημέρωσης τα βλέπουν στον… ύπνο τους

Μαξίμου: Δεν υπάρχουν νέα μέτρα-μέσα ενημέρωσης τα βλέπουν στον… ύπνο τους

Στην αντεπίθεση περνάει η κυβέρνηση και με μια σκληρή  ανακοίνωση επέλεξε να τοποθετηθεί για τις προβλέψεις του Ταμείου, σχολιάζοντας πως αυτές “υπήρξαν διαχρονικά ανακριβείς”.

Μάλιστα, εξαπολύοντας επίθεση σε γνωστά  Μέσα Ενημέρωσης, από το Μαξίμου αναφέρουν πως “γνωστά ΜΜΕ βλέπουν στον ύπνο τους νέα μέτρα και ιστορίες καταστροφής”.

Το non paper της κυβέρνησης:

Επειδή γνωστά ΜΜΕ  εξακολουθούν να βλέπουν στον ύπνο τους νέα μέτρα και ιστορίες καταστροφής, ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. 

Η εκτίμηση του ΔΝΤ  για πλεόνασμα 2,9%  για το 2018 είναι αναθεωρημένη προς τα πάνω σε σχέση με το στόχο 2,2%, ο οποίος έχει εγκριθεί από το Ταμείο το περασμένο καλοκαίρι. Γι αυτό εξάλλου δεν τέθηκε θέμα μέτρων και κατά την τρίτη αξιολόγηση. 

Η απάντηση που έδωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στη σχετική ερώτηση είναι παραπάνω από σαφής. 

Σε ότι αφορά την ουσία του πράγματος πάντως οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ υπήρξαν διαχρονικά ανακριβείς και τα τελευταία τρία χρόνια αποδεδείχθηκαν πολύ κατώτερες από τα πραγματικά αποτελέσματα. 

Κανένας λόγος ανησυχίας λοιπόν. Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την διαδικασία της εξόδου, από το Πρόγραμμα και την επιτροπεία, όπως εξάλλου είμαστε βέβαιοι ότι επιθυμούν όλοι… 

Δείτε και το σχετικό link του ΔΝΤ.

 
 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/328985-Maximoy-Den-yparchoyn-nea-metra-mesa-enemeroses-ta-blepoyn-ston-ypno-toys ΠΟΛΙΤΙΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...