Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης προφανώς θα έχει τους λόγους του να φοβάται την ψηφοφορία για τη Novartis

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης προφανώς θα έχει τους λόγους του να φοβάται την ψηφοφορία για τη Novartis

Βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας ότι «κρύβεται πίσω από προσχήματα επί της διαδικασίας για να εμποδίσει τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis», εκτοξεύουν κυβερνητικές πηγές.

Οι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου καταλογίζουν στη Ν.Δ. ότι «επιμένει στο πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά αίτημα να στηθεί μία κάλπη για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ενώ τα φερόμενα ως εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα είναι δέκα».

Κατά τους ίδιους κύκλους, με τη στάση αυτή «ο κ. Μητσοτάκης δεν επιβεβαιώνει μόνο ότι επιδιώκει τη συσκότιση του σκανδάλου, αλλά και ότι φοβάται ακόμα και την κρίση των ίδιων των βουλευτών της Ν.Δ. στην επικείμενη ψηφοφορία».

«Ο κ. Μητσοτάκης αναζητεί προφάσεις εν αμαρτίαις για να μην προσέλθουν στις κάλπες οι βουλευτές του. Προφανώς θα έχει τους λόγους του να φοβάται», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως για ακόμη μία φορά κρύβεται πίσω από προσχήματα επί της διαδικασίας για να εμποδίσει τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis. .

Επιμένει στο πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά αίτημα να στηθεί μία κάλπη για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ενώ τα φερόμενα ως εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα είναι δέκα.

Με τη στάση αυτή  όμως ο κ. Μητσοτάκης δεν επιβεβαιώνει μόνο ότι επιδιώκει τη συσκότιση του σκανδάλου, αλλά και ότι φοβάται ακόμα και την κρίση των ίδιων των βουλευτών της ΝΔ στην επικείμενη ψηφοφορία.

Ο κ. Μητσοτάκης αναζητά προφάσεις εν αμαρτίαις για να μην  προσέλθουν στις κάλπες οι βουλευτές του. Προφανώς θα έχει τους λόγους του να φοβάται.”

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/322280-Maximoy-O-k-Metsotakes-prophanos-tha-echei-toys-logoys-toy-na-phobatai-ten-psephophoria-gia-te-Novartis ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...