Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Προτείνουμε να αρχίσετε τις δραμαμίνες

Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Προτείνουμε να αρχίσετε τις δραμαμίνες

Μαίνεται ο πόλεμος που ξέσπασε ανάμεσα σε Μαξίμου και Πειραιώς με αφορμή αυτή τη φορά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Süddeutsche Zeitung.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα είπε μεταξύ άλλων:
«Στις 20 Αυγούστου εκπνέει το τρίτο και τελευταίο ευρωπαϊκό πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, χρειαζόμαστε μια νέα κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον…»

Η ατάκα αυτή του επικεφαλής της ΝΔ προκάλεσε την αντίδραση του Μαξίμου που σχολίασε:

«Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται διεθνώς. Αφού έβγαλε ψεύτες τη μισή Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το σύνολο των θεσμών, επιμένοντας πως η χώρα δήθεν εισέρχεται σε τέταρτο μνημόνιο, μιλώντας σήμερα στην Suddeutsche Zeitung άφησε κατά μέρος τις ασυναρτησίες και δήλωσε πως στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα. Καλωσορίζουμε τον επώδυνο συμβιβασμό του κ. Μητσοτάκη με την πραγματικότητα» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Πειραιώς που απαντώντας στο σχόλιο του πρωθυπουργικού σχολίου ανέφερε:

«Το τέταρτο άτυπο μνημόνιο που έχουν υπογράψει οι κ. Τσίπρας και Καμμένος το γνωρίζουν πια καλά οι πολίτες. Αν δεν υπήρχε, άλλωστε, η κυβέρνηση θα είχε αποδεχθεί την τροπολογία της Ν.Δ. να μην περικοπούν ξανά οι συντάξεις. Κατά τα άλλα ας συνειδητοποιήσει ο θίασος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πως ό,τι και να λένε, κανείς πια δεν τους ακούει, διότι κανείς δεν τους πιστεύει».

Ανακοίνωση με την οποία απαντά… στην απάντηση της Πειραιώς εξέδωσε λίγο αργότερα ξανά το Πρωθυπουργικό γραφείο.
«Χθες ο κ. Μητσοτάκης έλεγε στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ πως έρχεται «τέταρτο Μνημόνιο».

Σήμερα λέει από τη μία στην Suddeutsche Zeitung πως «στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα» και συγχρόνως ισχυρίζεται εντός συνόρων πως έρχεται ένα νέο «άτυπο» μνημόνιο.

Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη μέχρι τον Οκτώβρη να αρχίσει τις δραμαμίνες…» αναφέρει η νέα ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/337761-Maximoy-se-Metsotake-Proteinoyme-na-archisete-tis-dramamines ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...