Μαξίμου σε Μητσοτάκη για σπάσιμο της β’ Αθήνας: συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά

Μαξίμου σε Μητσοτάκη για σπάσιμο της β’ Αθήνας: συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά

Μπρα ντε φερ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας αρχίζει με αφορμή τη συζήτηση για την κατάτμηση της Β΄Αθήνας και από το Μέγαρο Μαξίμου καλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τοποθετηθεί για το αν είναι μια αναγκαία δημοκρατική τομή, κατηγορώντας τους ότι “συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά”.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι “η άρνησή τους να συμβάλλουν σε μία ακόμη αναγκαία μεταρρύθμιση για το πολιτικό μας σύστημα, με όποιο πρόσχημα και αν εμφανιστεί, θα είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η ΝΔ είναι δύναμη βαθιά συντηρητική και φοβική στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις”.

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ συμπεριφέρονται και στο θέμα της κατάτμησης της Β’ Αθηνών – όπως και σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο θεσμικό εκσυγχρονισμό του κράτους – σαν κακομαθημένα παιδιά. 

Συσχετίζουν δύο άσχετα μεταξύ τους ζητήματα, θέλοντας να υποβαθμίσουν την πολιτική σε ένα χυδαίο δούναι και λαβείν, όπως εξάλλου έχουν συνηθίσει. 

Το θέμα για τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη είναι απλό: Συμφωνούν ότι η κατάτμηση της Β’ Αθηνών είναι μία αναγκαία δημοκρατική τομή; Εάν ναι, οφείλουν να το πουν.

Η άρνησή τους να συμβάλλουν σε μία ακόμη αναγκαία μεταρρύθμιση για το πολιτικό μας σύστημα, με όποιο πρόσχημα και αν εμφανιστεί, θα είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η ΝΔ είναι δύναμη βαθιά συντηρητική και φοβική στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα θέματα, η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι είναι ανοιχτή στο διάλογο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/331736-Maximoy-se-Metsotake-gia-spasimo-tes-b-Athenas-symperipherontai-san-kakomathemena-paidia ΠΟΛΙΤΙΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...